Kupilam cudne wkladki laktacyjne! Przyszly szybciutko, uzywa mi sie ich swietnie! Same plusy![]()
Kupilam cudne wkladki laktacyjne! Przyszly szybciutko, uzywa mi sie ich swietnie! Same plusy![]()
Polecam zarówno wkładki laktacyjne, jak i wkładki higieniczne.
dołączę się z pochwałami - wkładki laktacyjne Ali są bardzo fajne, dobrze wykończone, dobrze wymyślone, mają fajną średnicę, nic się nie przesuwa, słowem komfort i wygoda.
Używam wkładek już kilka miesięcy i szczerze polecam. Do tego fajny kontakt, szybka wysyłka, same plusy po prostu.
kupiłam świetne wkładki laktacyjne, o niebo lepsze od jednorazowych, a przy tym cieniutkie, baaardzo polecam
ja tez jestem zachwycona
wkladkami, kontaktem i szybka wysylka
Z
bardzo sympatyczna osoba, wspaniały kontakt![]()
Ostatnio edytowane przez wesoła_mrówka ; 04-10-2010 o 20:49
Kupowałam wkładki z których jest bardzo zadowolona,niby z outletu,ale są super![]()
Gad 2011
NATURALKI
są bardzo wygodne
,ładne,starannie uszyte
. Wszystkim "zastanawiającym się" POLECAM
.
już dwukrotnie zamawiałam u Ali wkładki, bo jestem z nich baaardzo zadowolona! Bardzo ładnie i starannie wykonane, nic się nie niszczy, nie siepie itd. (pierwsze wkładki mam już ponad rok). dzięki!
2 + 7 (2005-2018)
tez mam wkladki laktacyjne od ali.
Są starannie uszyte, swietnie sie spisują.
A transakcje z alą bardzo sympatyczne![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
wymieniałam się z alą. Wymianka bez zarzutu. Towarem wymiankowym ze strony ali były filcowe ozdoby na choinkę. Są cudne, szczególnie koniki i aniołki, mogłabym mieć cała choinkę tylko w tych ozdobach, absolutnie urocze![]()
wymieniałam sie z alą wieloktotnie, cud miód i malina
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Nie ma jeszcze wątku ali? W takim razie ja zacznę
Zamówiłam u ali wkładki laktacyjne. Kontakt super, przesyłka szybko dotarła. Jestem bardzo zadowolona z zakupów
edit: dzięki Wiewiórkazapomniałam, że komentarze są nie tylko alfabetycznie, ale jeszcze z podziałem najpierw wielkie, potem małe litery
Spojrzałam na pierwsze dwie strony i stwierdziłam, że nie ma
![]()
Ostatnio edytowane przez nika023 ; 11-02-2014 o 14:34 Powód: gapa ze mnie
Marcysia'13 Janka
'18
szukaj sie kłania http://www.chusty.info/forum/showthread.php/27817-ala
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)