No powalaja na kolana![]()
tak jak i reszta ichnich produktow![]()
zaraz wiazanke wypuszcza![]()
Sam MT nie wyglada źle.Za to wiązanie na plecachBałabym się tak dziecko nosić.
wydaje mi sie ze za krotki panel i dlatego tak sie dzieje (za krotki dla tak duzego chlopca)Zamieszczone przez czukczynska
ciekawe jak sie nosi... moze jakies testy?![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
Czytałyście to co napisali pod zdjeciem? rekomendowane od 3 miesiaca życia...
mam wrazenie, ze ta firma nie moze wyprodukowac nic dobrego. okropny ten mt.![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
ciekawe co to za materiał![]()
za nic w świecie nie wpakowałabym dziecia do nosidła ze czegoś śliskiego.
a sowją drogą nosidło na zdjęciu z dzieckiem ma zupełnie inne pasy górne niż to na fotce samego nosidła. (MT mi przez klawiaturę nie przechodzi)
no i świetny podpis niżej : "nasza konkurencja kopiuje nasze produkty" - hmmmmm, to ja wolę "podróbkę" od melkaj![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Akurat w tym przypadku to chyba oni podrabiają![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
ośmiałam się z tekstów typu:
"nasza konkurencja bardzo często ustępuje nam pod względem legalności firmy..."
ehhh wolę żeby mi mama czy koleżanka uszyła coś ładnego i taniej i tak samo dobrego.
a nasze szyjące w większości to firmy przecie legalne, co dla mnie jest zupełnie bez znaczenia bo wiem ze swietnie robią to co robią
zabawni są.
wiecie, dobrze chociaż ze w tą stronę idą. ale szkoda ze nie ma nic o pozycji fizjologicznej itd... przecież musieliby zaprzeczyć "zdrowości" pozostałych wisiadeł... ehh.
ale mam ergo infanta i daje radę.
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
K O S Z M A R![]()
![]()
Najpierw zerzneli wzor z Ergo.. teraz jakies pseudo Mt wypuscili... Zal mi rodzicow, ktorzy kupia taki mt, moga od razu zrazic sie do idei noszenia w prawdziwym mt...
![]()
wydaje mi się że ta bawełna organiczna to coś podobnego do bawełny satynowej w wyglądzie, dlatego tak się lekko błyszczy na zdjęciach, na pewno nie jest to śliski materiał
ale
czy nie ma jakiegoś paragrafu na to hasło że "konkurencja kopiuje od nas"?
przecież produkt pod tytułem mei tai to już istniejące nosidło i w tym wypadku to oni zerżnęli wzór
czy nie ma paragrafu na jawne oczernianie konkurencji??
czy nie wydaje się wam że panel jest lekko za krótki i nawet na ostatnim zdjęciu mała niemowlęca lalka wygląda jakby miała wylecieć stamtąd
albo ktoś nie ma pojęcia że tym zdjęciem zrobił krzywdę "firmie" bo pokazuje ono że mt jest niezbyt bezpieczny w tym wypadku; inna rzecz że osoby znające się na rzeczy widzą że niemowlak ma pasy w połowie odległości pacha-tyłek, a niemowlak powinien być otulony przez pasy na wysokości ramion, albo i wyżej, a co ja piszę!!!! niemowlak nie powinien być noszony w MT!! ale skoro na niemowlę jest ono za małe to co dopiero dla siedmiomiesięczniaka wzwyż...
a wogóle zdenerwowałam się bo jestem "konkurencją" i ktoś teoretycznie na mój temat brednie napisał...
wrrrr![]()
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
dawno się tak nie ubawiłam![]()
![]()
![]()
czytaliście te teksty o konkurencji![]()
![]()
to dotyczy naszej niewielkiej grupki szyjących,
normalny odjazd![]()
a najlepszy ze wszystkich ich tekstów to "nasza konkurencja kopiuje nasze produkty"
Co do samego MT, to widać, że projektowała go ktoś kto z tematem ma mało wspólnego, a wystarczyło wszyć górne pasy wyżej i byłoby całkiem znośne.
dziewczyny rejestrować szybko firmy, bo infant w ramach strategii wzrostu sprzedaży swoich MT jest w stanie zaprzyjaźnić się z urzędami skarbowymi![]()
Ty im nawet nie podpowiadaj takich rozwiązań bo zaraz wypuszczą wersję ulepszonąZamieszczone przez Ania z Tulikowa
![]()
Wrrrr... To na nich![]()
woolloomooloo - moje nosidła
http://pogodzinach7.blox.pl/html * http://mei-tai.wix.com/woolloomooloo * http://meitai-by-martala.blogspot.com/
a mnie zastanowiło jak w tym ustrojstwie mozna nosic dziecko "na biodrze" - chyba dla zadania szyku, bo jesli noszac z przodu bym podtrzymywala je obiema rekoma zeby mi nie wypadło to na biodrze juz w ogóle![]()
chyba podesle te "nowosc" do Ellaroo zeby szybko mogli skopiować ;-D
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Albo jeszcze opatentują tę swoją "nowość" żeby im nikt więcej nie podrabiałZamieszczone przez Ania z Tulikowa
![]()
Tekst o konkurencji i o kopiowaniu to też mój hit ich aukcji.Chyba nie piszą o tym tylko przy MT, ale w innych aukcjach też. Zauważyłam to już jakiś czas temu.
o raaany!
koszmarek, w dodatku drogi i niebezpieczny (za krotki panel)
mart - sluszna uwaga, na pierwszym zdjeciu inaczej sa wszyte pasy niz na tym "z lotu ptaka"
no to drzyjcie kolezanki biznesmenki! oni sa legalna firma, bo cyt.
"maja siedziby i STACJONARNY TELEFON!!!".
fuck, a ja nie mam!
Zamieszczone przez tulipowna
A ja mam![]()
Tylko numeru nie znam...
woolloomooloo - moje nosidła
http://pogodzinach7.blox.pl/html * http://mei-tai.wix.com/woolloomooloo * http://meitai-by-martala.blogspot.com/
Całe szczęście my też mamy, bo bym miała kryminał przed oczami.Zamieszczone przez marta-la
![]()
hehe ja chyba sobie tez powinnam wpisac tel stacjonarny??Zamieszczone przez Natalia
![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()