-
Chustofanka
czytam i czytam i ...wiem, że jeszcze nic nie wiem:)))
Dziewczyny,
jestem całkowitą nowicjuszką w temacie pieluszelk wielo, planuje przejście na ten rodzaj pieluchowania, czytam i czytam i...nie wiem co kupić 
bardzo proszę poradźcie mi jaki komplecik przygotować dla mojego synka-Jereminka; mały ma prawie 5 mcy, waży ok 7,5-8 kg (bedę wiedzieć w czwartek
; zdecydowałam się na wersje otulacze plus tetra w domu, a do tego- z czasem- kilka kieszonek na wyjścia, ale nie wiem co wybrać- czy inwestować w drogą tetrę, czy kupić tetrę LUX; które otulacze wybrać- bo widzę, że Jeremiś jest teraz na granicy rozmiarów i nie wiem, czy zaraz z nich nie wyrośnie itd...będę bardzo wdzięczna za info czego Wy (z powodzeniem) używacie
i druga sprawa- czy na bazarku da się coś kupić???? jestem przyzwyczajona do zakupów na allegro i nie moge sie polapać w tym systemie...co ukaże się jakieś ogłoszenie, to jest zaraz pięc stron odpowiedzi, więc nawet nie staję, bo zakładam, że już za późno...czy Wy non-stop forumujcie i stąd ta szybkość?
help!!!
dzięki z góry
-
Chustomanka
-
Chusteryczka
tertra w wersji lux jak najbardziej, flipy też dobre, tak jak pisze tonya, a kieszonki na wyjścia tak tak a mówiłaś ,że nic nie wiesz o wielo<musisz popróbować> kieszonki też mogą byc otulaczami. Jak chcesz coś upolować musisz częściej tutaj zaglądać buziak
Ostatnio edytowane przez miracle ; 11-10-2010 o 15:27
Powód: ...
-
Chustoholiczka
Uprawnienia umieszczania postów