czy to jest żakard wełna czy bawełna .Zamieszczone przez Natalia
śliczna.
czy to jest żakard wełna czy bawełna .Zamieszczone przez Natalia
śliczna.
CiemnyZamieszczone przez olazola
![]()
Stokrotko,to bawełna![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
JAk słodko się wtula maluszek![]()
Prałaś chuste?Zamieszczone przez antusiowa_mama
Moja przed praniem była śliska,ale po już jest ok![]()
Nic nie osiada
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja a propos zieleni greeneddie. Widziałam ją ostatnio na żywo, jest świetna. W ogóle jestem zachwycona chustami Nati i tym, że jako firma niewiarygodnie się rozwijają. Oby tak dalej!!![]()
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
Zamieszczone przez marza
Tak prałam.
Rozmawiałam też z Natalią i poradziła w przypadku plecaka wyżej zarzucać dzieciaczka na samym początku. Tak zrobiłam, że na początku miałam go jakby za wysoko ale gdzieś po pół godzinie i tak był niżej, ale nie za nisko. No nic, wypiorę jeszcze z dwa razy, może będzie lepiej. Mam nadzieję, że uda mi się to opanować, bo chusta w sumie dobrze nosi![]()
Przyszła moja czekoladowa Natka - przesyłka ekspresowa. Wypakowałam zamotałam i oszalałam. Do tej pory nosiłam tylko w elastyku, to moja pierwsza chusta tkana, więc porównanie nijakie, ale zawsze. Pomimo tego, że moje pierwsze wiązanie, gniot straszetny, zupełnie inny komfort noszenia, a co to będzie jak zawiążę poprawnie, aż strach się bać. Czułam taką lekkość, w elastyku wszystko mnie gniotło, uwierało, garbiłam się, nie czułam się komfortowo, a w tej jest super - delikatna, dziecko jakby w lepszej pozycji (trochę niżej, plecki zaokrąglone) lżejsza się zrobiła chociaż nie schudła. To tak na gorąco, teraz dzieć śpi więc nie motam, na spacer się też nie wybiorę, bo wichura szaleje, a Alę zatyka przy minimalnym wiaterku, zostało mi poczytać instrukcję, która jest super.
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14
Ja mam ciemna zieleń. Kolorek cudny. Chusta sama w sobie tez. Nic nie osiada przy noszeniu ok. godzinnym 10 kg malucha. Nie prałam jeszczeChusta w zasadzie mota się sama, nie mam problemów z zawiazaniem czy plecaczka czy kieszonki. Z niektórymi innymi chustami czasem mam problem przy motaniu. Gdzieć na forum przeczytałam, że chusta jest ciężka. Jak dla mnie odwrotnie. Dość lekka. Nie tak lekka jak Ellaroo, ale to calkiem inny rodzaj tkania i noszenia. Ellarooo nosi gorzej cięższe dzieci. Nati żakardowa jest duzo lzejsza niz Inka, papryczka czy Lana.
Ja jestem żakardem Nati zachwycona![]()
A rozwój firmy to juz osobny wątek - czapki z głów![]()
nie wiem czy uda sie Wam to zobaczyć, ale żakard Nati jest jakby wypukły - chyba udało mi sie to uchwycić na 2 zdjeciu
póki co bez zdjęć w akcjibo nie ma kto mi zrobić, a samoróbki mi sie znudziły...
![]()
jak Nati nosi się nie wypowiem...
jeszcze
bo noszę sporadycznie, nie jest jeszcze prana i nie byłabym obiektywna...
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Jejku no pewnie, ze widac, ze wypukla!
Super zdjecia! Ona juz na fotach wyglada na niesamowicie milutka!
Co raz wieksza ochote mam na jedna z Nati.
A zdjec w akcji wklej duzo, ok?![]()
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
się postaram![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
wczoraj przyszła moja czekoladowa Nati
i choć mam zakaz noszenia(kręgosłup)
i nie nosiłam od ok. 5 miesięcy
to moja chora Jaga zapałała miłością do chusty od pierwszego motania i wtuliła się słodko
chusta niesamowicie miękka......
miła, lekka
recenzję napiszę jak wyrwę się z domu i ponoszę dłuzej
brawo Natalio![]()
czekoladka w akcji
Ta czekoladka to jest wersja jasna czy ciemna?
treść mojego życia: Magdalena (05.10.2007) i Zosia (13.12.2009)
skutki moich chwil słabości: Filemon, Benek, Funia, Fredek i Roma
ciemna
Pięknachociaż mi się marzy taka bardziej gorzka
![]()
treść mojego życia: Magdalena (05.10.2007) i Zosia (13.12.2009)
skutki moich chwil słabości: Filemon, Benek, Funia, Fredek i Roma
Ojejku, ależ one są wszystkie cudne![]()
Choć uwielbiam Zary to muszę przyznać, że jasny fiolet Nati jest ładniejszy niż Zara purple. Ciemny tez![]()