tsumiko, a jak nino? jakie jest w dotyku? błyszczy? grube, cieńkie?
Nino póki co szorstkie,zobaczymy po praniu,polyskuje tak na złoto ale nie błyszczy szalenczo no i zdecydowanie uważam je za gruby jedwab.
Piekne zdjęcia - musze przyznac, ze sie mocno ucieszyłam bo i ja będę miała wiśnie!!!!
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Izo, piękne foty
uchwyciłaś urode chusty - jako jedyna jak na razie![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Iza didek powinien Cię zatrudnic jako nadwornego fotografa![]()
Piękne zdjęcia, jak zawsze.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Dziekuje dziekuje kochane.
Agnieszko,a ty sobie kupilas wisienki?
tsumiko dziękuję za piękne zdjęcia. Oddają cały urok kwiatu wiśni![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Przy pomocny pana statywa zrobilismy kilka ujec wisienek w akcji.W rolach glownych wieloryb (czyli ja) oraz moj syn (wybacz synu ten roz).Poniewaz rozowa strona podoba mi sie bardziej i mniej jest jej fotek,zdecydowalam sie wlasnie na nia.Chusta fajnie sie wiaze,o nosnosci nie powiem bo na tym etapie ciazy raczej wiecej niz 20 minut sie nie nosimy.Ale ladne sa!
kolorki maja nieco bardziej wyraziste,ale pan statyw nie dal rady wyregulowac![]()
tsumiko,nawet na chustę nie spojrzałam,gdzie Ty masz Lenkę?![]()
Śliczne fotki
Wisienki takie sobie,za to nino mi się strasznie podoba!
Izo,gdzie Ty masz brzuszek?![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Iza, pięknie wyglądasz.
Brzusia faktycznie nie widać,ja się już osobiście w obiektyw nie mieszczę![]()
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
A gdzie w tej sesji wisienkowej moje ukochane KAMYCZKI???!!!????
JA CHCE KA_MY_CZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z ogrodu tsumiko.!!!!!!!!
A poza tym,kobieto, to nawet najbrzydsza chusta na Twoich zdjeciach wyglada cuuuuuuuuuuuudownie, a jak jeszcze ja na te kamyczki połozysz![]()
Nawet różowa strona już mi się podoba![]()