Nocnik z podparciem dla plecków za 6 zł jest raczej stacjonarny, ze sobą go nie zabierzesz - a nocnik chiński służy do pakowania go w torbę i wysadzania dziecia gdzie tylko mu się zachce. Ot i cała chińska filozofia
Polecam poczytanie przypiętego wątku annymamyalexa o akcesoriach do EC![]()
Nie żebym się czepiałaale jakoś różnica w wielkości..no chyba że mi ktoś tu da foty z porównaniem ...pomiędzy nocnikiem chińskim( w sumie też nie drogi) a normalnym, wg mnie nie wychodzi na wielką niekorzyść zwykłego.ale oczywiście nie widziałam na żywo więc mogę się mylić
![]()
nocnik chiński jest pomocny przy stosowniau EC u maluśkich dzieci które jeszcze nie siedzą same, Takiego 2 miesięczniaka nie posadzi się przecież na zwykły nocnik a trzymając nocniczek między nogami mozna malucha wysadzić.
Ten nocniczek jest dla stosujących EC i jako turystyczny.
TUTAJ podane są wymiary chińskich nocników - maleństwa toto są, bez porównania do stacjonarnych. Ja niestety porównawczo nie sfotografuję, bo chińskiego nie mam![]()
tak czy siak watek chyba podupadł bo chetnych brak na nocniki. Ja widziałam taki chinski i fakt malutki i poreczny, jak probowałam kiedys wysadzic Zosie na normalny to ona bardziej wisiała nad nim niz " siedziała " no i z normalnym nocnikiem to jakos tak nie bede paradowac w torebce zeby wysikac dzieciaka![]()
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Znalazłam wątek!
To ja się przysłużę i zrobię listę:
1. Gala
2. Judyt
3. Pasiata
O wyższości nikogo przekonywać nie będę - ja chcę, bo Tośka nie bardzo chce być wysadzana na trawkę a normalnego nocnika do mojego plecaka nie zmieszczę a wysadzanie na miseczce nie należy do najwygodniejszych...
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Oto zdjęcie porównawcze nocniczków.Chiński jest malutki i zgrabniutki.
Jestem z niego bardzo zadowolona. Zastanawiam się nad kupnem czerwonego.
![]()
Ostatnio edytowane przez yetta ; 30-06-2009 o 19:06
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
6.Ja teżmamaLiwii
![]()
Katarzyna-Mama LiwiiWalentynkowej niespodzianki oraz mamuśka pływającego grzecznie w brzuszku Adama
To sie ciesze ze watek nie upadł, tak wiec pisze do annamamaalexa dzisiaj i jak bede wiedziec czy chociaz 6 osob wystarczy, zeby te nocniki to nas przyszły za jaka rozsadna cene. A poki co wpisywac sie dziewczyny raz dwa
![]()
aha czy kazda z was chce po 1 nocniku czy ktos sobie zyczy 2 szt
Się łamię.. czy to normalne kupować nocnik dla nienarodzonego dziecka???
Jeszcze myślę.
Pondo fajna z niego miseczka.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Pondo - myślę, że nocnik jak każda inna przydatna rzecz - łóżeczko też kupujesz przed urodzeniem![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Gala - ja biorę jedeną sztukę, ale jak Ci pisałam gdzie indziejnamawiam jeszcze jedną duszyczkę, więc może będzie więcej niż 6.
Dobra, nocnik jak to nocnik nie ucieknienajwyżej poczeka dłużej..
dopiszcie mnie, i niech mi ktoś napisze co i jak, jak formalności itp![]()
1. Gala
2. Judyt
3. Pasiata
4. isia77
5. mamaduo
6. miedzygalaktyczna
ps. kupilam nocnik w pierwszym zamowieniu - jest bardzo wygodny! od 2 dni bawimy sie w EC z sukcesamichce dokupic drugi zeby byl u dziadkow na wszelki wypadek!
Maja ma 7,5tyg![]()
1. Gala
2. Judyt
3. Pasiata
4. isia77
5. mamaduo
6. miedzygalaktyczna
7. Pondo
A co do płatnosci itp to czekam na odpowiedz annamamaalexa, jak tylko bede cos wiedziec dam natychmiast znac i tu i na pw
![]()
1. Gala
2. Judyt
3. Pasiata
4. isia77
5. mamaduo
6. miedzygalaktyczna
7. Pondo
A co do płatnosci itp to czekam na odpowiedz annamamaalexa, jak tylko bede cos wiedziec dam natychmiast znac i tu i na pw
![]()