Bardzo proszę o pomoc. Trafiłam na tę aukcję, ale sprzedający nie wie, co sprzedaje, bo to był prezent. Jesteście wstanie rozpoznać, która to chusta?? Nie wiem, czy przebijać![]()
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
Bardzo proszę o pomoc. Trafiłam na tę aukcję, ale sprzedający nie wie, co sprzedaje, bo to był prezent. Jesteście wstanie rozpoznać, która to chusta?? Nie wiem, czy przebijać![]()
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
IMO Indio, tylko składu nie widać.
Piszą, że 100% bawełna - "Baumwolle".
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
DziękiCzyli jak rozumiem, jest to Indio, tylko nie wiadomo dokładnie jakie, tak?
indio na pewno, ale jakie ?
może natur po prostu![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
tez stawiam na natur
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Zobaczcie na kolor nadruku na metce. Gdyby byl zielony na bialym, to bylaby to bawelna z lnem, brazowy na bialym to bawelna z konopiami.
Ta jest czarna, obstawiam albo zwykla bawelne i indio w kolorze natur albo indio z bawelny rosnacej na kolorowo. Z podanych powyzej nie mam indio natur, wiec nie wiem, jaka ma metke. Moze ktoras z dziewczyn ma, to pomoze.
.
Wygląda jak Indio gold...
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Dzięki za śledztwoSwoją drogą, jak to możliwe, że dziewczyna nigdy nie chciała się dowiedzieć co posiada.
![]()
Na eBayu często nie piszą co to za Didymos.
Możę w prezencie dostała i nie była za bardzo zainteresowana.![]()
Myśle,że nie do końca ją interesowało, jaki to rodzaj Didymosa. W tą niedzielę spotkałam w kościele mamę zachustowaną w Didka. Śliczny niebieściutki z jakimś wytłaczanym wzorem, ale to nie były pawie. Na moje zapytanie o rodzaj, kobita wytrzeszczyła oczy. Mieszka w Niemczech i kupiła kilka dobrych lat temu. Tyle mogła mi powiedzieć. Nie wiedziała czy jest jakaś domieszka. A ja byłam zainteresowana, bo mogłam pomacać i chciałam wiedzieć co tak miętolę![]()
yena gartkiwidze, ze ty go zgarnelas
Cena kusiła, kusiła, ale nie chciałam ci włazic w parade
![]()
Dzięki, Jaśnie PaniW zasadzie to mąż mi wylicytował, bo ja trscę nerwy w końcówce
Coś tam wspomniał o początkach nałogu, ale mniejsza o to. Mam! Tylko nie wiem co
Jak przyjdzie, to obfotografuję i może uda się ustalić co zacz
![]()
wskrzeszam temat, bo didek przyszedł! Bardzo się cieszę, ale chciałabym wiedzieć tak na 100% co w zasadzie kupiłam. Pomóżcie mi Mamy Złote, bo ze mnie laik komletny![]()
![]()
No i nikt nie wie, buuuu. Jakoś tak głupio się czuję z chustą, o której nic nie wiem. No, prawie nic, bo że Indio to chyba pewne![]()
Może to poprostu bawełniany natur? Bo koloru się dopatrzyc nie potrafię. Wrzuc zdjęcia na TBW w dziale Wrapper's Paradise. Na pewno Ci odpowiedzą.![]()
Dzięki Petisu![]()
![]()
Już wrzucam
Ja w identycznej sprawie uderzyłam ad fontes, czyli do didymosa.de. Odpowiedź przyszła po jakichś 20 minutach![]()
Mama trojga i Aniołka