subtelne i eleganckie![]()
subtelne i eleganckie![]()
Z 2008, M 2010, M 2018
a fuj! co to ma być?
jak kapa na łóżko u mojej babci...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Wygląda na to, że to kolejna mocno kontrowersyjna chusta. Szczerze mówiąc jestem ciekawa czy podoba się ona wielbicielkom pawi czy raczej właśnie tym, którzy nei pałają do pawi ... pozytywnymi uczuciami.
Ja myślę, że w dużej mierze czy wisienki się podobają czy nie, bierze się ze spojrzenia na nie. Nie chcę tu dorabiań d..ie uszu, ale: jedwab to orient, orient to japonia, japonia to kraj kwitnącej wiśni... no kwiaty wiśni nie są koloru wiśniowego, tylko różowe. Jeśli patrzymy na tę chustę jak na kawałek chusty stylizowanej orientem to IMHO ona się podoba. Japonia lubi motywy kwiatowe, poszukajcie sobie np. wzory kimono damskich.
ja uwielbiam pawie a wisienki są dla mnie bleee.
oczywiście idąc prosto tropem orient-japonia-jedwab-kwiat wiśni otrzymujemy chustę w różowe kwiatki.
ale dla mnie one są zbyt dosłowne, nie mają charakteru.
pawie w swej dosłowności były bardzo charakterne.
tak samo motyle wprost z atlasu entomologicznego.
a kwiatek się nie broni w tym towarzystwie IMO
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
U mnie też dominują odczucia obiciowo-zasłonoweale może w rzeczywistości chusta okaże się ładniejsza
Dla mnie chusta dużo by zyskała, gdyby tło było inne, np. kremowe, albo gdyby cała była w tonacji obecnego nino jedwabnego, ale to moja wyobraźnia, a jakby to rzeczywiście wyglądało...
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
szczerze to bez szału, w ogóle mi się nie podobają te wisienki. pawi nie widzialam, ale całkiem mi się podobają![]()
K. 2009M. 2012
To ja jestem nimi zachwycona. Pięknie wyglądają zamotane.
Aż mi ulżyło
Nt pawi się nie wypowiadam, bo nie miałam i raczej mieć nie będę.
wrażenia po spacerze - wielkie wooow
świetnie się mota, malutki węzełek, nic nie osiada i nie wpija - a nosiłam 1,5 h 12 kg panny z przodu
jak dotąd ta chusta bije pod względem nośności moich dotychczasowych faworytów ( jedwabne ptaszki, indio silk z pierwszej serii, mossa i aare z wełną)
kolory są w rzeczywistości bardziej nasycone niż na moich fatalnych zdjęciach
![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Coraz bardziej mi się podoba![]()
do mnie tez dzis przyszla i mam mieszane uczucia...... nie jestem pewna czy mi sie podobaja.......... ten jasny pistacjowy jakos do mnie nie przemawia..... chyba pojada spowrotem do didka..... szkoda....
I ja mam wisienki,sa zdecydowanie ciekawa chusta i nie dziwie sie,ze budza kontrowersje.Mnie sie bardzo podobaja,utkane faktycznie misternie.widze dwa odcienie rozowej nitki,co dodaje chuscie glebi.Poki co chusta sztywna,wiec sie nie wypowiem na tematy techniczne,zaraz pojdzie do pralki a jutro moze syna przekonam,zeby sie dal w zaslone owinac.Dla mnie idealny jedwab na letnia dziewuche
No i musze przyznac,ze rozowa strona podoba mi sie chyba bardziej.
Niech zyje jedwab!(wisnie i peniski)
![]()