Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy 1234567891011121315 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 100 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Chustoholiczka Awatar karolinka251
    Miejscowość
    warszawa-kamionek

Domyślnie

Boooski nosi super nic się nie wrzyna itp. dociąga się dobrze.krótko nosiłam wczoraj dłuższe wypociny po długim noszeniu. AA chusta na żywo wiele zyskuje

Chustomanka Awatar i_n_a
    Miejscowość
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

ja upraszam o litość! ileż można tak molestować nowościami?! ja ledwo do perełki się przywiązałam bawełnianej, a tu mi jakieś lny i jedwabie wymyślają... bardzo proszę o ukojenie mych skołatanych emocji, bo zaraz wyjdę z siebie! na całe szczęście nikt nie wpadł jeszcze na pomysł z kolorem chabrowym... Moje niespełnione marzenie - chabrowa chusta
    Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
    Doradca Noszenia ClauWi
    ® - www.matami.pl
    http://kulinarneperwersje.blogspot.com
    W Poznaniu też nosimy

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

Ja zaczynalam swoja chustowa przygode wlasnie od nati - kolor savana. teraz mam kolkowa kalahari i w planie jeszcze jedna pozycje
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

Moja pierwsza chusta - Nati Sunset z tych grubszych. Zawsze bede ja z sentymentem wspominac. A teraz motamy sie w turkusowego bambusa - jest rewelacyjny! Taki mieciutki! I kusza mnie inne Nati...

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My też w turkusowym bambusiku Ostatnio w zasadzie tylko w nim, choć na wakacje zabrałam też indio z lnem. Ale bambusik taki mięciutki no i dużo lepiej mi się w nim wiąże 2x niż kieszonkę. CIekawa jestem opinii o nati z jedwabiem. A może ma ktoś zdjęcia w akcji??
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

na poprzedniej stronie karolinka zamieściła zdjęcie w jedwabiu( czerwonym) w akcji
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O... przegapiłam

Faktycznie jedwab nati prezentuje sie lepiej w akcji No i po opisie Karolinki zaczynam myslec o niebieskim

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a mnie bambusik kusi,oj jak kusi...tylko kasy brak
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A ja dwa słowa o Perełce Style (czyli bambus z bawełną). A właściwie wystarczą cztery słowa Zosi - "opa nasze inne pawie"

Jak do mnie przyszła (chusta, nie Zosia) okazało się, że jest identyczna kolorystycznie jak didkowe pawie. Miałam w planie ponosić w niej kilka razy i sprzedać, bo po co mi dwie biało-szare chusty. No a Pawi przecież nie sprzedam. A tu się okazało, że nie dość, że elegancka, lekko połyskliwa (lekko, naprawdę) to jeszcze miękka i mięsista. Dobrze się wiąże, dobrze niesie dwulatkę. No i na razie raczej nie sprzedam, mam 4,2 m, na plecak Hanti w sam raz ( no dobra, troszkę za długa).
    Brawa dla Natalii!
    Julka 2001, Zosia 2007

Chusteryczka Awatar kamilcia.xt
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Nati Sunset była moja pierwszą chustą. Dla początkującej chustonoszki która dotąd nosiła w samoróbkach made in IKEA była ósmym cudem świata Ma świetną nośność, szybko daje się złamać, dziś, po 1,5roku noszenia ma miękkość flanelki.

Nati Ocean z jedwabiem jest moją jedenastą, ostatnią chustą OBY!
    Cudna jest, mięciutka, lśniąca (przyciąga wzrok) dość śliska (świetnie się dociąga) niezła nośność (dała radę przez godzinę z 13kg chuściochem) węzełek malutki. Obecnie to moja faworytka

Ostatnio edytowane przez kamilcia.xt ; 16-08-2009 o 18:55
    Karina - 2007r.
    Lila - 2009r.
    Witold - 2014r.
    Gerald - 2016r.

Domyślnie

Rany, ale piękny połysk! Tkanina cud miód, szkoda tylko, ze ma te kółeczka, gdyby nie one już bym chustę miała.

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja widziałam dziś na żywo nati żakard z wełną. Generalnie chodzi za mną od jakiegoś czasu chusta z wełną. Na zdjęciach Nati Grecja nie podoba mi się W OGÓLE, ale na żywo... marzenie. Mięciutka i dużo ciekawsza niż na zdjęciach. Ma ktoś może? Używa? CIekawa jestem opinii

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    A ja widziałam dziś na żywo nati żakard z wełną. Generalnie chodzi za mną od jakiegoś czasu chusta z wełną. Na zdjęciach Nati Grecja nie podoba mi się W OGÓLE, ale na żywo... marzenie. Mięciutka i dużo ciekawsza niż na zdjęciach. Ma ktoś może? Używa? CIekawa jestem opinii
    ja miałam
    nosiła cudnie .dla mnie porównywanie jak w rożku
    mięciutka, puszysta , niegryząca
    sama się wiązała
    napewno na zime bede jej szukac na chustostraganie
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    Mam. Jest rewelacyjna. To, obok wełenki indio, moja ukochana chusta. Jak tylko nie ma upałów to w niej najchętniej noszę
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Chustomanka Awatar nitka
    Miejscowość
    New York

Domyślnie

dla mnie najprzyjemniejsza welenka indio z welna sprzedalam, nino tez (chociaz troszke zaluje, ale gryzlo mnie ), zostal tylko pasiak Didka z welna.

Nati szybko nie sprzedam - chyba ze Natalia jakas nowa wypusci, ktora znowu mnie urzeknie
    Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No właśnie. Zanim zepsuło się coś z forum chciałam zadać to pytanie: jak się ma nati z wełenką do didków z wełną? No bo tak dumam i dumam co by tutaj kupic

Chusteryczka Awatar reni
    Miejscowość
    Lodz

Domyślnie

i ja dołączam do nati fanek
    pasiaka nigdy nie miałam ale jeszcze nic straconego
    grecja bawełna tak bardzo mnie nie zachwyciła
    ale perła z bambusem rewelacja
    no a od jutra testuje len ocean

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Przyłączam się do Natifanek! Nie wiedzieć czemu, broniłam się przed tymi chustami ręcoma i nogami ... jakoś mi się na zdjęciach w ogóle nie podobały. Teraz mam fioletowego żakarda i turkusowego bambusika i... jestem zakochana!!!
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Nati jest niesamowicie miękka bo to wełna merynosów. Nosi świetnie. Katia i Aare również świetnie noszą ale są bardziej siermiężne imo, tzn. wełna w nich może pogryźć. Bardziej miękkie są wełny indio, ale i tak nie dają takiego wrażenia jak Nati. Wg niektórych opinii również gryzą (mnie nie, a Katja już mnie trochę podgryza). Pod względem miękkości, przytulności i gładkości Nati ustępują jedynie kaszmirowi. Ale moim zdaniem są bardziej nośne od kolorowych kaszmirów (nie znam natura).
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez ewadbr ; 18-10-2010 o 15:02

Uprawnienia umieszczania postów