Mi się bardzo podoba. Przede wszystkim to, że jest na napy, bo rzepy czasem drapią brzuszek lub nóżki malca.
Mi się bardzo podoba. Przede wszystkim to, że jest na napy, bo rzepy czasem drapią brzuszek lub nóżki malca.
Erithacus, no właśnie nie robię takŻeby być w dziale reklama - takie otrzymałam ostatnio info - trzeba mieć firmę - osoby prywatne nie mogą się reklamować. Nie wiem, dlaczego??? I nawet trochę żal...bo czasem czegoś się nie da sprowadzić na firmę, a prywatnie można bardzo szybko...a pieluszki Minki są z Hong Kongu...świetnie, że się sprawdzają. Faktycznie Babyland w ogóle nie brałam pod uwagę ze względu na kiepską jakość,a ostatnio nawet otrzymała info, ze coolababy są kiepskie (mimo, ze miały całkiem dobre opinie).
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
A widzisz, no to ja nie wiedziałam.
W sumie szkoda, faktycznie.
Hmm, to może w zamówieniach zbiorowych spróbowaćTak chyba też ktoś kombinuje, ale już nie będę z nicka wywoływać, bo pewna nie jestem.
Według mnie coś takiego jest przydatne. Jedna osoba się pofatyguje, zamówi, potem roześle, za to mogłaby sobie choć parę złotych na sztuce zarobić. A sklepy nie zawsze mają możliwość zamówienia tak różnorodnych produktów, w tak korzystnych cenach, bo muszą iść na ilość, żeby im się opłacało.
No nic, dywagacje trochę OT![]()
Ale można na bazarku.
No właśnie,trzeba znaleźć miejsce dla dziewczyn,które raz na jakiś czas zamawiają pieluchy i je sprzedają w korzystnych cenach (tak wiem,bo nie płacą cła,podatków i innych opłat)-ale to nie o to chodzi w tym momencie..
Erithacus ma racje-ktoś się fatyguje,to niech też troszkę na tym zarobi,a my i tak korzystamy,bo mamy większy wybór (i cen i produktów).
Myślę,że miejsca wystarczy dla wszystkich (i z firmami i bez)tylko te bez firm muszą mieć swoje miejsce.
Z firmami w dziale reklama,a te bez firm gdzie?
Bazarek?Zamówienia zbiorowe?
Jestem bardzo zamimo, ze jestem firma
zwłaszcza, że mam ochotę na kilka rzeczy (dla siebie i przy okazji być może dla innych), a nie mam szansy ich sprowadzić na firmę
w zamówieniach zbiorowych moim zdaniem nie z bardzo, bo to sugeruje, ze się na tym nic nie zarabia...ale w dziale reklama niektóre dziewczyny i tak się reklamują, a moderatorzy nie zwracają uwagi, więc może po prostu jest już teraz prawo nie pisane, że można...nie wiem, może kwestia dopytania???
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się