Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: nosimisie

Chustomanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie nosimisie

Kupująca ode mnie nosimisie opóźniała wpłatę stosując pokrętne tłumaczenia:/ szczęśliwie sprawę udało się zakończyć polubownie
    W(2002) H(2010) Z(2012)

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Jakiś czas temu kupiłam chustę od nosimisie. Nie wystawiłam komentarza, bo pomyślałam, że każdemu się może zdarzyć gorsze chwile, szczególnie przy dzieciach (choroby itp.).
    Po wpłacie kontakt zerowy, kilkakrotna prośba o nr trakingowy - brak odpowiedzi, pomimo logowania się na forum. Dopiero po "ostrej i poważnej" wiadomości przyznanie się do tego, że chusta nadal niewysłana. Sama zaproponowała rekompensatę w postaci zwrotu częsci kosztów chusty. Ostatecznie chusta przyszła kurierem b. szybko w b.dobrym stanie, ale "zwrotu kosztów" nie widziałam.
    Szczerze nie polecam.

Chustofanka Awatar xbetkax

Domyślnie

czekam, czeekam, czeeeekam... jak się doczekam, to napiszę więcej...

(mój pierwszy zakup u nosimisie był udany, mam nadzieję, że ta sprawa też się dobrze zakończy...)

edit.
    tak, zakończyła się dobrze, napiszę więc dwa komentarze:

1. kupiłam od nosimisie jakiś czas temu chustę, dostałam ją bardzo szybko, w bardzo dobrym stanie, z pudełkiem i papierami, a do tego w dobrej cenie, a sama Agata w kontakcie miła i dostępna...
    2. ... dlatego właśnie byłam w miarę spokojna, że nasz drugi handel też się powiedzie, czekałam długo, bo ok 3 tygodnie i byłam przekonana, że to poczta nawaliła, albo że paczka poszła na drugi adres... ale nie. Agata nie odpisywała na maile (tłumaczyłam to sobie tym, że pewnie wyjechała gdzieś), nie miałam numeru telefonu i byłam poirytowana, w końcu chciałam wątek poszukiwawczy zakładać, ale ktoś mnie uprzedził i okazało się, że nie jestem sama. Po zdobyciu nr tel. cała sprawa przyspieszyła i już następnego dnia nosidło było u mnie, w stanie bdb, z pudełkiem itd. Nosimisie przepraszała, że tak wyszło, tłumaczyła zwlekanie brakiem dostępu do kompa i problemami zdrowotnymi, ja jej wierzę. Zastanawiam się tylko, ile by się to odwlokło jeszcze, gdybym tego telefonu do niej nie miała... Jestem przekonana, że jest osobą uczciwą, choć podejście do sprawy uważam za nieco beztroskie... No tyle
    Ostatnio edytowane przez xbetkax ; 12-06-2013 o 21:18

Chustonoszka Awatar nosimisie
    Miejscowość
    3miasto / Kaszuby

Domyślnie

Dziękuję za zrozumienie xbetkax - mam nadzieję że nosidło się będzie dobrze nosiło
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich
    Po kursie Akademii Noszenia Dzieci
    www.NosiMisie.pl

Chustofanka Awatar xbetkax

Domyślnie

jest super pozdrawiam!

Chustonoszka Awatar doka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kupiłam nosidło u nisimisie, tzn pieniądze wpłaciłam ale nosidła na oczy nie zobaczyłam, nękałam ją na pw i w końcu zwróciła mi pieniądze. A szkoda że nie wysłała nosidła bo bardzo było mi wtedy potrzebne, no i podobało mi się bardzo, ale cóż może kiedyś kupię u kogoś innego

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Dobrze, że nie sprawdziłam komentarzy wcześniej, bo pewnie bała bym się kupić u nosimisie chusty

A tak jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch ślicznych chust, w stanie idealnym, tak jak mi opisała. Wysyłka troszkę później niż osobiście wysyłam, ale byłam poinformowana, że prawdopodobnie nie uda jej się wysłać w poniedziałek, więc wyśle w środę kurierem - opóźniło się jeden dzień
    Chusty od dzisiaj u mnie - jestem zadowolona - dziękuję Aga
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

kasa w dniu decyzji przelana, potwierdzenie przelewu, również na prośbę wysłane na meila...
    Kontakt pozostawia wiele do życzenia, mimo logowania się nosimisie...
    Wysyłka opóźniona i niestety bez uprzedzenia, bo gdyby takowe było osobiście inaczej podeszłabym do sprawy, a tak tłumaczenie wydaje się dość pokrętne
    W szmacie znalazłam jedno naprawione zaciągnięcie, które nie było opisane i delikatne przesuniecie niteczek na ogonie.
    Nie mniej jednak finał pozytywny, bo szmata z opóźnieniem, ale dotarła
    Czyli komentarz NEUTRALNY

Chustomanka Awatar lampka
    Miejscowość
    okolice Katowic

Domyślnie

Neutralny Chusta jest i cieszy moje oko, ale od przelewu do wysłania minęło kilkanaście dni. W tym czasie trudno było mi się skontaktować z nosimisie, nie było odpowiedzi na pw mimo logowania, już miałam angażować moderację, kiedy kontakt nastąpił i było ok
    No, ale cieszę się, że chusta jest
    Starsza 2009 Młodsza 2012
    W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia <---- juz po!

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Kupiłam od nosimisie 3 chusty.Zapłaciłam paypalem(niedziela)więc pieniądze miała od razu.Obiecała chusty wysłać w poniedziałek a gdyby nie dała rady to w środę.W środę poprosiłam o nr nadania.Brak odpowiedzi.W czwartek brak odpowiedzi.Otrzymałam od jednej forumki nr tel do nosimisie.Okazało się,że chusty nie wysłane,bo źle policzyła koszty kuriera do UK.Bez porozumienia ze mną poprosiła brata aby wysłał je pocztą.W piątek poprosiłam więc o nr nadania paczki pocztowej.Okazało się,że nadal nie wysłane.Poprosiłam więc o zwrot pieniędzy.Z tym też bym problem ponieważ,pieniądze nosimisie zdążyła wydać.Ostatecznie całą kwotę odzyskałam, ale musiałam czekać.Ogólnie nie polecam transakcji z nosimisie.
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoana Zobacz posta
    Kupiłam od nosimisie 3 chusty.Zapłaciłam paypalem(niedziela)więc pieniądze miała od razu.Obiecała chusty wysłać w poniedziałek a gdyby nie dała rady to w środę.W środę poprosiłam o nr nadania.Brak odpowiedzi.W czwartek brak odpowiedzi.Otrzymałam od jednej forumki nr tel do nosimisie.Okazało się,że chusty nie wysłane,bo źle policzyła koszty kuriera do UK.Bez porozumienia ze mną poprosiła brata aby wysłał je pocztą.W piątek poprosiłam więc o nr nadania paczki pocztowej.Okazało się,że nadal nie wysłane.Poprosiłam więc o zwrot pieniędzy.Z tym też bym problem ponieważ,pieniądze nosimisie zdążyła wydać.Ostatecznie całą kwotę odzyskałam, ale musiałam czekać.Ogólnie nie polecam transakcji z nosimisie.
    tak, u mnie też brat nosimisie był zaangażowany...

Chustofanka Awatar lacerta

Domyślnie

ja kupowałam 2 chusty w ubiegłym tygodniu. przyszły szybko, bez zadnych problemów. chusty super, kontakt super, wysyłka kurierem bardzo szybko. Ja polecam.
    D 2003 P 2005 O 2012

Uprawnienia umieszczania postów