Czy ktoś mi może dać namiary na papier do farb akwarelowych? Na milion procent czytałam o tym na którym z wątków..ale szukaj mnie nie kocha![]()
O matko, toż to temat rzeka. Co będziesz malować, coś z detalami, portrety czy raczej pejzaż na spontanie? Mokre na mokre, czy mokre na suche? Budżetowo papier celulozowy, czy górna półka 100%bawelny?
Tak na szybko, to budżetowo canson student lub leniar. Średnia półka: gamma albo palazzo. Do mokro na mokro mi się super sprawdza Winsor& Newton. Do detali, czy portretów wybieraj raczej coś bez faktury, zdaje się, że palazzo ma coś w przystępnej cenie.
J.2014 i E.2016
Ja korzystam z bloków Gamma (są w różnych rozmiarach, kupuje w szal-art) i wydaje mi się że i nim pisałyśmy na forum ongiś. Cena bardzo ok, jakość dla mnie najlepsza z tej półki cenowej
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Abi, w Action sobie kup. Jest super na moje potrzeby.
Dostałam od Anni z Tigera i też jest fajny![]()
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny był kiedys wątek z prezentami ślubnymi? Nie moge znalezc i nie wiem czy to bylo w jakims wątku o tym... potrzebuje inspiracji bo szukam jakies ciekawej książki dla młodych.
Ja kiedyś na ślub kupowałam "Dwoje ludzi" Iwony Chmielewskiej. Lubię tę książkę.
A wątku, niestety, nie pamiętam.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Szukam wątku o wyprawce szkolnej - co i gdzie warto kupić![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Dzieki!
Był wątek o hemoroidach, tylko ja go nie umiem znaleźć, prawda?
Szukam postów o żwirkach dla kota![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Ten?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Gosiu, koleżanka tutejsza?
moze bilet do Grand Opera House? Ulster Orchestra? Zabieg u lokalnej /polskiej kosmetyczki? Jeśli blisko mnie to mam cudowna dziewczynę od tajskiego masażu. Może noc w jakimś super klimatycznym miejscu ukrytym wśród dzikich irlandzkich łąk? Mam akurat obok siebie cos takiego, z sauna na dworze i cała resztamoże noc w super luksusowym domku na drzewie nad oceanem? Tez blisko mnie
![]()
M 2010HM 2019
F 2012
"W głębi kontinuum" to taki klasyk, wg mnie super na początek, albo "Więź daje siłę".
A. VI 2014
Sowo a czy pamiętasz jaka jest różnica miedzy dwoma wydaniami tej książki, czy bez różnicy bo ja kompletnie nie pamietam.
Widzę ta z mamą i 2 dzieci i druga jakby turkusowa z malym czarno bialym zdjeciem
A która pozycja jeszcze na sam początek jest dobra?
Czy Mądrzy rodzice nie jest lepsza? (Tylko chyba niedostępna bo sama mialam ksero...) tzn używane są w Polsce ale u mnie nie ma żadnych niestety...