I ja tu trafiłam. Czytałam gdzieś wątek o okazjach m.in. w sieci fryzjerskiej Jean Louis David, gdzie można obciąć włosy, pokolorować za grosze. Interesuje mnie Warszawa. No i nie mogę znaleźć, bo sobie nie zaznaczyłam.![]()
I ja tu trafiłam. Czytałam gdzieś wątek o okazjach m.in. w sieci fryzjerskiej Jean Louis David, gdzie można obciąć włosy, pokolorować za grosze. Interesuje mnie Warszawa. No i nie mogę znaleźć, bo sobie nie zaznaczyłam.![]()
w szastowym wątku - zadarmo na wszyscy o wszystkim.
Nie mogę nigdzie znaleźć wątku, w którym Warszawa zamawiała olej rzepakowy z Góry św. Wawrzyńca. Pomożecie?
Mama dwóch córek: 2008, 2012
Jestem stara, straaaaasznie siwa i mam sklerozę
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post2593324
edit: już nieaktualne - znalezione, dziękuję metis1
edit:
a tu akurat mogę pomóc!
Wątki z zamówień zbiorowych po zakończeniu zamówienia są usuwane/ukrywane. Napisz do mi., bo raz: jest duże prawdopodobieństwo, że to ona go sprzątnęła, dwa: to mi. organizowała ostatnie lub jedno z ostatnich zamówień, więc może będzie umiała Ci pomóc, skoro masz jakieś pytania.
Ostatnio edytowane przez katmawa ; 05-11-2013 o 21:00
synek 08.2011, córeczka 02.2013.
poszukam wam co chcecie, ale nie teraz
pierniczki skończe piec i przyjde
pierniczki gotowe, ale widzę, że tu już posprzątane![]()
lepiej w zamówieniach zbiorowych, jeśli możesz![]()
Czy ktoś może mi pomóc? Szukam wątku, w którym pisaliśmy o tym, czego słuchają (jakiej muzyki) nasze dzieci. O zgrozo, pisałam w nim, ale znaleźć nie mogę![]()
Tymon 15 lutego 2011 i Antonina 27 lipca 2015
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
szukam watku w którym ktoś nie pamietam kto robił sutaszowe kolczyki, pomoże ktos ?![]()
dziekuje Meta
ale pierszy link nie dziala![]()
szukam wątku o workach sako,wiem że coś było,może bardzo dawno,ale z szukajem ciężko współpracuję,pomożecie?
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®