ok, dzięki za info.
nata czytałam wczoraj opinie i wszyscy zgodnie polecają te star dry czyli z welurkiem, dające uczucie suchości. Ponoć mega chłonne, a materiał delikatny, jedwabisty wręcz. Napiszę więcej jak do mnie przyjdzie
ok, dzięki za info.
nata czytałam wczoraj opinie i wszyscy zgodnie polecają te star dry czyli z welurkiem, dające uczucie suchości. Ponoć mega chłonne, a materiał delikatny, jedwabisty wręcz. Napiszę więcej jak do mnie przyjdzie
nie wiem Kochana, napiszę Ci jak tego dotknę. ja czytałam, że to nie jest polar, tylko welur, delikatny, miły w dotyku. Napiszę więcej jak do mnie dotrze.
i jakie wrazenia?
ja mam otulacz i wkłady. otulacz nieziemsko mi się podoba. wykonanie, zgrabność...super. wkłady....mam mieszane uczucia....po pierwsze schna masakrycznie długo, po drugie...te skrzydełka...nie wiem...po trzecie NAJWAZNIEJSZE, jak otulacz jest zrobiony na rozmiar najmniejszy wkłady wystają znacznie. no i jeszcze jak wkłądy sa założone to na plecach czuc napkę. sama wypróbowałam kładąc się na pieluszcze i to akurat na kręgosłupie....dla dzieci małych, leżących...uważam ,ze niekorzystnie. zastanawiam się, czy napki nie zlikwidować w otulaczu, bo zamierzam popróbować z wkładami milovii. zrgrabne sa bardzo. ale...przyłożyłam do milovii i mają taką sama szerokośc w kroku. pomimo to, inaczej lezą.
moje wrażenia podobne do Twoich. Otulacz uszyty super, bardzo mi się podoba. Rewelacyjnie szybko schnie, a to ważne.
wkłady dla mnie nie pomyślane zupełnie. Na razie jeszcze ich nie użyłam. Minus wielki za to, że są zszyte ze sobą, bo schną masakrycznie długo. Ja odwracam je zupełnie na drugą stronę, ta konopną i wtedy szybciej trochę schną.
z tym zmniejszaniem to nie wiem, ponieważ moje "małe dziecko" nosi pieluchy rozpięte na maxa, nie zmniejszam rozmiaru. Ale faktycznie niefajnie, że czuć nape na plecach.
A propos nap to wkładki w BG zawsze układam tak, żeby napy były z przodu, żeby dziecko na nich nie leżało.
mamru jak myślisz, jak się zachowa ten otulacz z innymi wkładami? masz doświadczenie?
a powiedz, ten bumgenius to ta druga wkładka po co?
powiem Ci Kochana że Mały właśnie leży z grovią na pupie i tetrą, i tak najcześciej z niego korzystam. Myślę, że wkładkę z mikrofibry też można włożyć.
Ten mały wkład BG to tzw booster, cieńsza wkładka dla zwiększenia chłonności. Ja wkładam do kieszonek tak, żeby była z przodu- u chłopców to ważne
jak uda wam się zlikwidować napkę na plecach to proszę o patent - bo sam otulacz z innymi wkładami/prefoldami/tetrą jest fajny
joasiu ja myślę, że ją po prostu młotkiem trzeba
masz rację, zupełnie o tym nie pomyślałam, ale można zrobić mikro dziurkę gdzieś z boku i jakoś te kawałki przez nią wydostać.
Ja mam na napy, ninawidzę pieluch na rzepy :/
no dobra, zrobiłam przed chwilką!!!!wziewłam nóz do kartnu i przecięłam, odleciała wierznia cześc, ta w srodku po trochu na bok pod metke przesunęłam i zrobiłam mała dziurke na dwa te otworki w siateczce i wyjęłam. po napie nie ma praktycznie śladu, a tu z boczku szczypne nitka. chciałam rozpruć bok, ale widze ,ze porządnie fabrycznie zrobione....acha zauważyłam,ze ten otulacz ma DWIE warstwy tej siateczki. ale ona milusia!!!!
chciałam Wam zrobić zdjecie, ale na moim aparacie (idiotenkamera) nie widać wcale tego!!!!
taki nożyk intorligatorski ostry, ale pod kątem 90 st. z powierznią , położy rantem ten nap na jakies powierzchni, i nacisnąć z całej siły, uwazac,żeby nie odciąć palucha
Nata brawo!!
to ja chyba też tak zrobię
o proszę chyba też to zrobię
a jak sprzedacie później uszkodzone otulacze?
ja jak nata76 wygoda dziecka to podstawa, co do sprzedaży to można napisać i tyle będzie kupiec ok nie to nie