Wiem jedno chce pasiaka ale jakiego to już duży problem.
Swój wybór ograniczyłam do 3- jak w tytule.
Ma być kolorowo i energetycznie.
Pomożecie mi podjąć decyzję?
Czy ktoś ma zdjęcia tych chust w akcji.
Wiem jedno chce pasiaka ale jakiego to już duży problem.
Swój wybór ograniczyłam do 3- jak w tytule.
Ma być kolorowo i energetycznie.
Pomożecie mi podjąć decyzję?
Czy ktoś ma zdjęcia tych chust w akcji.
No bo dobór koloru to sprawa wielce indywidualna. Wszystkie trzy chusty maja taką samą nośność i jakość, tak samo sie wiążą i noszą. Najbardziej energetyczna jest Tropikalnaktórej nie wymieniłaś.
Z tych, które wymieniłaś mi najbardziej podoba sie Paradiso (zreszta sama taka miałam). A widziałaś nowe bambusowe diamentowe limity LL? Śliczne są
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja wiem że sprawa indywidualna i nie chce byście za mnie podjęły decyzję.
Chodzi mi o podratowanie ze zdjęciami , takimi "normalnymi" bo w sieci jest chyba tylko jedno zdjęcie tęczy. Pozostałe też w ilości marnej.
Gdzie mogę te limity zobaczyć?
Limity tu: https://www.facebook.com/pages/Lenny...662483?fref=ts
Ja nie mam zdjęć, ale Tangaty na stronie producenta jest sporo, reszty rzeczywiscie mniej. Moge ci tylko napisać, że Paradiso i Tangata to chusty bardzo podobne, różnią sie odcieniem (Tangata bardziej żółta jest), teczowa jest bardzo pastelowa, delikatna![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Miałam tęczową. Zdjęć w akcji nie mam, ale mam makro które moim zdaniem bardzo dobrze oddaje kolory:
A takie mam zdjęcie z tropikalną, która jest bardzo pomarańczowa, nasycona (wiem, że zdjęcie niewyraźne, ale kolorystyka chusty wg mnie jest właściwa):
![]()
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 09-01-2013 o 15:00
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
La Chica - na drugim zdjeciu jest TropikalnaParadiso to ta:
http://pl.lennylamb.com/products/sho...so---rozmiar-l
jeśli chodzi o kolory to wydaje mi sie że w rzeczywistości wszystkie chusty są ciut intensywniejsze niż na zdjęciach LL.
A jeśli chodzi o wybór to tylko kwestia gustu.
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Przepraszam że tak nudze ale czy któraś wie czy polska Tęczowa to to samo co chusta pokazywana na zagranicznym forum pod nazwą Sunrise rainbow?
![]()
tutaj jest fajne zestawienie
http://shopzerberts.blogspot.com/201...-rainbows.html
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
i ja mam swoją tęczę, przepiękna![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
A ja dalej tęczy nie mam i raczej mieć nie będę.
Finanse nie pozwalają na kupno 2 chusty![]()
To ja z zapytaniem....
Ostatnio widziałam w Smyku LL tęczową bambusową.... I się zakochałam taka mięciutka i milusia że nie mogłam odejść od regału.... Tuliłam i tuliłam
No i pytanie. Czy któraś może wie jak z nośnością tych chust i jak one się dociągają, wiążą i w ogóle coś więcej niż tylko opisy kolorów....
Wiąże się łatwo, dociaga fajnie, z nośniaścia się nie wypowiem bo mam ją dopiero tydzień i nie mieliśmy okazji długo chodzić a i wkład wadi piórkowej
Tangaty zabrakło:
Ja uwielbiam te chusty za mały węzełek![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Nie wiązałam jej, ale gdy tak się do niej kleiłam to właśnie tak mi się wydawało że węzełek to ona ma niewielki....
jewa a może wiesz jak z nośnością??