Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Rozmiary wiadra Bambino Mio

Domyślnie Rozmiary wiadra Bambino Mio

Pliss niech ktoś mi zmierzy i poda rozmiary wiadra Bambino Mio.
    Wymiary podstawy, wysokość i wymiary pokrywy. Myślę nad zakupem, ale nie wiem czy mi się do łazienki zmieści.
    I ile tam wejdzie pieluszek biorąc pod uwagę np. same kieszonki plus wkłady?
    Czy sprawdza się Wam to wiadro? A może polecacie jakiś inny pojemnik, tylko proszę konkretnie który i z jakiej firmy?
    Z góry dziękuję pięknie

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Sprawdza się kazdy z przykrywką (jak wolisz majtaną to moze byc majtana, a moze byc tez zwykla z raczka)- zmierz sobie i kup jakikolwiel w pierwszym lepszym markecie
    kupilam najzwyklejszy w biedronce
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Z tego co pamietam to wiaderko jest z tych mniejszych.
    jak szukałam zawzięcie wiaderka to mi podchodziło wizualnie, ale jego rozmiar mnie zniechęcił. Ale nie moge sobie przypomniec ile miało, al cos mi sie kojarzy , ze jeden z bokó ma 11, lub 13 cm. Ale moge sie mylic.

Domyślnie

A nie będzie śmierdziało jeśli pokrywa nie będzie zbyt szczelna? Mam słabą wentylację.

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Myślę że nie powinno śmierdzieć ja używam wiaderek zwykłych z supermarketu z nieszczelną pokrywką i nic nie śmierdzi, nieraz też nie przykrywam wcale wtedy pieluchy tak smrodkiem nie przechodzą i w łazience jakoś szczególnie nie czuć.

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Nie powinno smierdziec. Ja nie dorobilam sie jeszcze wiadra ( moze mi w koncu M kupi bo nie moge wylezc z domu
    trzymam w misce, piore codziennie,tak pod wieczor cos tam zalatuje ale nie jakis potworny smrod.Jak bede kupowac to zwykle wiadro z pokrywka, szkoda kasy na te "specjalne" do pieluch.

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja mam wiadro Bambino Mio i bardzo sobie je chwalę ze względu na blokadę. Teraz Blanka marzy o tym by w nim pogrzebać, a tu niespodzianka - nie da się. To z kolei jest jedyną wadą mojego drugiego wiadra Plast team (mam dwa, gdyż przez pół roku pieluchowałam dwójkę, teraz piorąc co 3 dni bywa, ze również nie mieszczę się w jednym. Albo używam drugiego zanim zdążę umyć pierwsze)

Podaję wymiary:
    dno: 20cm na 20cm
    góra (pokrywka plus uchwyt) : 32cm na 33cm
    wysokość : 30cm
    Ostatnio edytowane przez Roma ; 19-12-2012 o 17:49
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

czyli nie miałam racji z 13 cm...
    Ale blokada moze być faktycznie przydatna

Domyślnie

Dzięki dziewczęta. Powinno wejść na styk Jestem mistrzynią w upychaniu, więc dam radę.

Uprawnienia umieszczania postów