ja najakies swieczuszki wiec jak sie bedzie zamowienie zblizalo to prosze o pw![]()
ja najakies swieczuszki wiec jak sie bedzie zamowienie zblizalo to prosze o pw![]()
są
redberry&cedar - koszmar, juz o tym pisałam, póki się nie pali pachnie nawet fajnie, po odpaleniu-masakra
cammomile tea badzo duzo pochwał zbiera wszędzie a mnie nie powala, zbyt słodki i zbyt intensywny
midnight jasmine ładny ale za ostry, tak mi pasuje to wielkiego jasnego salonu a takiego nie posiadamw 13m2 jego zapach przytłacza
christmas eve ładny, korzenny ale strasznie szybko przestaje pachnieć-jedyny, z tych które próbowałam, który tak szybko traci zapach
z tych co mam w pełni satysfakcjonują mnie tylko warm spice i kitchen spice
wychodzi na to, że lubię korzenne
3 dałam bratu i bratowej, muszę się ich podpytać o opinie lub odwiedzić i powąchać
bardzo chętnie pobróbuję jakieś inne - bardzo proszę o info w razie kolejnego zamówienia![]()
demona, to samo zrobiłam z moim woskiem fluffy towels - szuflada z ręcznikami pachnie najpiękniej w całej szafie
co do świec spa:
lawenda geranium ylang ylang - rewelacja, cudo, uwielbiam
cynamon żywica - fajne, ale nie tak powalające
szałwia biała herbata - porażka, niezapalona ładnie pachniała, ale po odpaleniu przypomina odświeżacz do toalet
co z tego wynika? co nos to inny gust
p.s. cenna rada z tym pierwszym paleniem! następnym razem tak pewnie zrobię...
jasmine jako zapach mi się podoba, ale jak go zapalę to się w domu atmosfera nerwowa robimoże to przypadek ale zapaliłam go kilka razy i zawsze po jakichś 20 minutach zaczynało mnie wszystko drażnić, i to nie zapach tylko pies, dzieci z m. się pokłóciłam
no zdecydowanie ten zapach nie dla mnie, inne tak nie działają na szczęście
![]()
No to:
beach wood - męskie perfumy, ale ładnie, chociaż raczej do łazienki
kocyk jakiśtam z misiem - nie zdzierżyłam
herbatka rumiankowa - też mi się nie podoba...
jeszcze 2 do testów mi zostały![]()
jasmin, choć uwielbiam, wosku nie zniosłam. edit: oddam
lemon lavender, ledwo wyczuwam. edit: nie lemon, to child wish.
beach walk![]()
Ostatnio edytowane przez pomidore ; 10-02-2013 o 21:42
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Mam cherry blossom - ładny zapach ale lekko pachnie
apple and pine - b.mi sie podoba, intensywnie pachnie
podoba mi się kitchen spice.
Testowałam na różnych osobach, wychodzi, że mam bardzo wrazliwy węch jednak...
Chciałabym potestowac coś z wanilią.
Em polecam sandalwood vanilla.
Ma teraz black coconut- fajny, ma w sobie coś takiego hmmm tajemniczegoale trzeba lubić kokos.
Waikiki melon- super- słodki i świeży.
Paradise spice- całkiem znośne![]()
Czy już pisałam, że się uzależniłam?
Trzynastka przyszła, to zamówiłam lemon lavender. Wąchałam już, więc wiem, że mi się podoba. I sampler Macintosh spice. Miał ktoś to? Mam nadzieję, że będzie intensywny.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
ja mam satin vanilla i nawet jak dla mnie jest mega łagodny.
i beach walk, cudowny.
Mam woski - z zapachów jestem mega zadowolona. Wkurza mnie natomiast to, że wosk jakby wypryskuje z kominka grzewczego i mam na stole pełno małych kropek z wosku. Czy u Was też tak się dzieje?
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje
Ja rozpuszczam woski tez w takim do olejkow i nie pryska
A moze dolewasz wody???![]()
![]()
Kominek mam do olejków czyli pewnie za płytki. Wody nie dolewam.
Demona a czy te kominki do wosku mają też jakąś inną formę (ten w sklepie mi nie pasuje)
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje