Napaliłam się na ten solony karmelJeszcze kilka innych zapachów wzięłam, woski i świeczki, jak przyjdą i wypróbuję to będą recenzje. A pachną Wam takie normalne świeczki np Airwick czy Glade? Bo ja ich w pokoju wgl nie czuję
![]()
Napaliłam się na ten solony karmelJeszcze kilka innych zapachów wzięłam, woski i świeczki, jak przyjdą i wypróbuję to będą recenzje. A pachną Wam takie normalne świeczki np Airwick czy Glade? Bo ja ich w pokoju wgl nie czuję
![]()
Odgrzebuje temat bo właśnie zakupiłam dwie nowe świece wypuszczone na Wielkanoc czyli Jelly beans i Bunny Cake ;-] U mnie nadal szał zapachów , uwielbiam woski (choć mam teraz 3 ulubione firmy yankee , kringle i woodwick ). A to moje ostatnie dwa zakupy ;-]
To była moja pierwsza świeca, do tej pory tylko woski paliłam , no i wpadłam ;-] Matko chodzę i ją wącham cały czas , super jest . Dla tego teraz kolejne zakupiłam bo wosków mam tyle że już mi się w słoju nie mieszczą . Ale ja codziennie palę ;-]
A u Was jak? Nadal jesteście fanami czy to z czasem jednak mija ? ;-]
ja się właśnie wkręcam, przyszło mi drugie zamówienie wosków a ostatnio widziałam stacjonarnie w inter marche także ..![]()
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
No to koniecznie muszę tam zerknąc . A mam pytanie bo przed chwilą odpaliłam pierwszą moją w życiu święcę Yankee candle . Po pierwsze na razie nic kompletnie nie czuje ale to może jak się bardziej wosk rozpuści ale po drugie jest bardzo duży wysoki płomień i strasznie kopci . U Was też tak jest , to normalne ? Może ja mam jakąś felerną ?