Ale szczęściarze z tych osób, które kupiły.... Wchodzisz przypadkiem na stronę Oschy, a tu tyle piękności dostępnych nie wiedziałabym co brać
człowiek w tym swoim uzależnieniu na chwilę od komputera odejdzie.. i masz. nova na stronie oschy za retail
wkuta jestem
miałam piątkę różyczek w koszyku przez 12 minut i nie chciało mi przyjąć karty, bo termin ma do końca miesiąca, a nowej jeszcze nie aktywowałam
i musiałam oschkę wyrzucić z koszyka, a zaprzyjaźnionej forumce nie udało jej się przechwycić
jak wchodziłam na stronę (ot, tak, po odpaleniu kompa), były różyczki 5 i 4 w okazjach
a wczoraj zielone kółeczka RS
ale mi to skopało dzisiaj cale popołudnie
ch...., naprawdę miałam na nie ochotę
a jeszcze zanim wrzuciłam je do koszyka, zdążyłam się zalogować (już widząc je na stronie), więc chwilkę musiały wisieć...
2 + 7 (2005-2018)
Karusek przytulam.... Ja też byłabym wściekła
Oj tak, bo teraz to kurde najchętniej cały czas bym odświeżała stronę Oszy, żeby nic nie przeszło obok nosa. A to już nie byłoby normalne no ale różyczki Nova, Raven, ciekawe co jeszcze.... Oj takie cuda to by się chciało kupić....
ja z moja córa dzis rozmow sto...wiec nic nie widzialam
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Karusiu,no ja też bym miała mega doła Tak już mieć w koszyku i ehhh
co innego się dowiedzieć po czasie,jakoś mniej boli...ale i tak pech to pech :/
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
no ja nie wiem co z tą vanilią
obliczyłam sobie ile bedę miała doplacic i mnie troche strzeliło hahahha
ale kiedys pewnie kupie
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 08-03-2013 o 20:43
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kamila ale cudne
aginia gratulacje
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012