Czekam na tulę,oriona maya i kawiarkę bialetti achhhh
Czekam na tulę,oriona maya i kawiarkę bialetti achhhh
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
konty juliet, sn clover, pavo san diego raspberry i azul, nati sternenzauber, kkd karma stars
Zoana z czego Tula?![]()
Samuela mnie poratowała![]()
Ze Skye? Suuuuper![]()
Ja jeszcze przed chwilą kupiłam brązowe kotki KKD, bo są na sklepie po 59euro![]()
czekam na kotajl ogrodowy
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Czekam i aż przebieram nóżkami na wełnianego japana![]()
grass już wkrótcecoś mi się od życia należy za te nieprzespane noce i dnie
ale grunt , że już tylko jedna 3-ka i będzie komplet zębisk ..
Indio czarno-białe
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
kurier do mnie jedzie z indio rose! już się nie mogę doczekać![]()
A ja spodziewałam się listonosza dzisiaj, a tymczasem wczoraj:
Chciałam mieć tę chustę, zanim jeszcze córa się urodziła. To pierwsza chusta, która przyciągnęła mój wzrok, nigdy nie czułam takiej podjarki i dreszczy motając w różne HSA indiacze, smoki i inne Szczęścioszmaty.
Jedzie do mnie jeszcze jedna kaszmirowa koza i jedna żyrafa, ale nic mnie w moim stosie tak nie ucieszyło, jak ten skromny Girasol...
W sumie teraz mam zamiar uwalić się na kanapie i wrócić do zaległych lektur bo NAPRAWDĘ nic już nie chcę.
FatalFuchsia, no, niezłejak to się zwie?
A do mnie leci wymarzona Lavanda! Nie wiem po co mi, jak Młoda się motać nie chce, ale pewnie przyleci dopiero w grudniu (tak, z daleka leci), to może akurat się dziecku odmieni
.
Kury! Kury do mnie lecą z Kentucky, przypadkiem będę miała "kentacky non-fried chickens"
Ma byc w ciagu niecałych 2 tyg, przemila mama dołożyła sie od siebie do przesyłki ekspresowej![]()
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)
aaaa !! za godzinę alto zen będzie u nas![]()
girasol RR, pavo textiles etini fuchsia i penumbra lunar, oscha nv oban, kokadi rock'n'roll, firespiral amber starmap, kokadi pitaya rs, nati kurpie pomarańczowe.