Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Tydzień temu zamotałam mojego prawie 2,5 letniego i 16 kg synka w ukochanego Girasola jako prezentację dla młodszych stażem koleżanek. Z przodu to ciężkawy był, ale na krótki wypad dałoby radę, na plecach zapewne lepiej się nosi, aczkolwiek nie czuję się bezpiecznie w plecakach, więc noszę w MT.
Tak ta chusta zdecydowanie rośnie razem z dzieckiem, prawie do 18 mż i 14 kg nosiłam prawie na codzień na zmianę z MT.
Mam Alpejskie dzwonki.
Ostatnio edytowane przez Jagna ; 11-09-2012 o 15:23
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
Jak jesteś w miarę standardowych gabarytów, to 3,6 na plecak prosty na pewno wystarczy (a to najlepsze wiązanie na plecy, IMO, zwłaszzca dla mniejszego dziecka), na kangura na biodrze chyba też, o ile dobrze kojarzę jak wygląda to wiązanie. Ja z 3,5 metrowej Koiry wiązałam spokojnie siodełko z pętelką.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
a o jakim Gira myslisz?
o kurcze.no to rzeczywiscie nie drodze bo nie miałam.ale tez mi sie podoba![]()
Tez nie znam sierry, ale w watku Rainbowdreammer for the Summer mozesz zobaczyc moja Corenke-13 kilo z hakiem w girasolowym plecaku.
Moja rada- kup, najwyzej odsprzedarz.
Witajcie
Mam roczną córeczkę lubiąca być na rękach i lubiąca spać wyłącznie na rękach (rzadko mi odpuszcza). Śpi głównie w pozycji leżącej przy cycusiu. Zastanawiam się nad kupnem chusty. Znalazłam taką ofertę
http://olx.pl/oferta/chusta-tkana-gi...FromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=1648019827
Dobra oferta? Czy chusta odpowiada naszym potrzebom? Doradźcie coś, proszę...
Mam roczna coreczke lubiaca spac na rekach przy cycusiu... czy girek nam sie nada? Prosze o popowiedz, bo jestem zielona w temacie...
Ostatnio edytowane przez dwjhp ; 03-01-2016 o 02:24 Powód: ucielo mi zdania