-
Chustonoszka
ja mam duzy skłądany soft i to samo co z bambusowej miekkosci,to ten sam materiał,wiec róznicy nie widze,a puppi z froty bambusowej czy z weluru bambusowego chyba chłonniejsze,mi sie tak zdaje bynajmniej.mam i wkład ecodidi i kokosi i puppi.
-
Chustofanka
wiecie coś na temat nowych otulaczy z kaszmirem? Różnią się jajkoś od zwykłych?
-
-
Chustomanka
Bardzo lubię się z kieszonkami ecodidi.
Z wkładami i formowankami bambusowymi także.
Bardzo bardzo.
Są duże! Dłuższe minimalnie od innych pieluch,przez co dobrze kryją pupe dość wysokiego dwulatka.
Ostatnio edytowane przez Roanna ; 08-01-2016 o 12:19
Roan+Roanna 9.2010

Roaniątko Synek 8.2013

Roaniątko Córcia 8.2015

-
Chustonoszka
My mamy otulacz wełniany ecodidi wraz z kieszonkami dopinanymi do niego snap in one i dość dobrze to się sprawdza, nawet nocą. Te kieszonki mogłyby być jednka trochę tańsze, bo same w sobie właściwie nic nie chłoną koniecznie jest włożyć jakiś dobry wkład. Kupiła bym je jeszcze raz ale używane.
No i jeszcze jedna kwestia że troszkę się tak marszczą i fałdują, ale nie zauważyłam żeby to w czymś przeszkadzało. Natomiast sam otulacz to takie typowe one size. Dużej formowanki nocnej w całości raczej nie pokrywa.
-
Chustoguru
Mam jakiegoś pecha ostatnio do zmian wprowadzanych przez firmy. Zamówiłam wkład bambusowy duży, bo już taki miałam, kupiony jakieś 2 lata temu i co? I przyszedł zupełnie inny materiał niż wtedy, rozmiarowo też się tak nie skurczyło po praniu i hmmm. No, zmiany nie na lepsze. Stare wkłady uwielbiałam.
Aaa i jeszcze wypomnę zmianę napek z kolorowych na białe. Nie daruję
.
-
Chustonówka
Aha, ja dokonałam niewielkiej ingerencji w pieluchę - wolę, kiedy wejście do kieszonki jest "ogumowane" po obu stronach - te mają gumkę tylko w części zewnętrznej, więc doszyłam sobie po kawałku gumki od wewnątrz i teraz jestem zadowolona w`150%. Podkreślam, że to nie jest żadna uwaga negatywna, ja po prostu tak wolę.
-
Chustomanka
Antoni III.2013

i Magda VI.2015

Uprawnienia umieszczania postów