Piekne chusty macie dziewczyny! Gratuluje!
Ja bym tez przygarnela taka czerwien....ach rozmazylam sie![]()
Piekne chusty macie dziewczyny! Gratuluje!
Ja bym tez przygarnela taka czerwien....ach rozmazylam sie![]()
Hexi, a jaka ta welenka jest w porownaniu z moosem? Pewnie ciensza... Napisz prosze kilka slow! Ja kocham moosa, wiec pewnie i pokochalabym nati![]()
Gratuluje Wam dziewczyny!!!!!
jest o wiele ciensza i bardziej miekka (juz po wyjeciu z pudelka, w porownaniu z pranym moosem)
wezel jest tez zgrabniejszy w nati.
nie wiem jak sie bedzie zachowywala po praniu, ale teraz jest nieco sliska (tak jak silk np) przez co latwiej sie mota i dociaga.
jestem naprawde bardzo mile zaskoczona jakoscia materialu... nie spodziewalam sie ze pierwsze welenki nati beda (w moim odczuciu oczywiscie) bily na glowe wszystkie didki jakie mialam przyjemnosc dotykac.... (ok, poza elipsami)
co do nosnosci jeszcze sie nie wypowiem bo Ksawerego mialam tylko chwile na plecach ale juz jutro bede miala material porownawczy
poza tym...ja jednak wole zdecydowane kolory... moze indio sonne rot by mnie urzeklo, ale moos jest zbyt stonowany dla mnie. wg mnie szczegolnie na zime chusta powinna byc energetyczna, rozgrzewajaca, a do tej buzia mi sie sama smieje![]()
ja też już swoją mam!!!!!!!!!!![]()
![]()
cudnie miękka i czerwona.... piękna![]()
Kuba 19.07.2008
to to za parę dni będę wiedziała, bo muszę się wybrać w wełence na spacer z Kinią na plecachZamieszczone przez polaquinha
![]()
ale sama bawełna jest boska, świetnie nosi, więc po wełnie spodziewam się co najmniej tego samego![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Śliczne chusty![]()
Miło by było znaleźć jedną z nich pod choinką![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
piękne....![]()
zostaje mi tylko o nich pomarzyć...
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
do mnie też przyszłabrązowa, ciepły, cudny kolor. Chusta jest niesamowicie delikatna i miękka, do tego pięknie połyskuje
To jedna z ładniejszych chust, jakie widziałam. Cudny prezent sobie zrobiłam
Opinie o nośności pewnie pojutrze
![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
jak to dobrze ze sie rozmnozylismy![]()
![]()
chusty PIĘKNE![]()
![]()
![]()
Moja też przyszła. Brązowa. Potwierdzam wszystko co już było powiedziane. Jest fantastyczna: mięciutka, jedwabista, opalizująca i śliska![]()
![]()
![]()
Hanka zasnęła w niej po 10 min noszenia, dotąd żadna z chust tak na nią nie podziałała![]()
Moje dwie ślicznotki: Hania 12.01.2008 i Ola 26.12.2009
O rany, dziewczyny, ależ narobiłyście smaka!
Coraz bardziej niecierpliwie czekam na fiolet.
ja właśnie skończyłam swoją praćjutro chyba z suszarką będę nad nią stała żeby mi na Wigilię wyschła
![]()
piękna jest![]()
![]()
![]()
Kuba 19.07.2008
moja wyszła spod choinki i właśnie zażywa kąpieli, zaraz ją rozłożę żeby sobie schła powolutku![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
Podbijam i też proszę o wrażenia z noszeniaZamieszczone przez comega
![]()
jest niesamowicie delikatna i gładka, zupełnie inna niż indio inie gryzie wcale
Ja po wczorajszym macaniu wełenki ciągle nie mogę wyjść z szoku że ta wełna nie gryzieJest boska, milutka, wzorki trochę nie moje ale myślę że kiedyś i tak będę miała
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007