chyba było ale szukaj mi wyszukuje wszystkie przeróżne wątki tylko nie ten, pomózcie proszę
można uszyć poucha z chusty?
mam 3 metry indiacza i chetnie bym go na coś innego przerobiła bo te 3 metry to mi ni w kij ni w oko...
chyba było ale szukaj mi wyszukuje wszystkie przeróżne wątki tylko nie ten, pomózcie proszę
można uszyć poucha z chusty?
mam 3 metry indiacza i chetnie bym go na coś innego przerobiła bo te 3 metry to mi ni w kij ni w oko...
Aś, Julek '08 i Alik '11
z 3m to może nawet 2 pouche
też się chętnie dowiem jak się sprawuje pouch z chusty
ja mam mniejszy kawałek (ok 1,5m) bambusowej perły nati![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
kółkową i torebkę![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
mnie się wydaje, że jest jakiś powód dla jakiego nie ma pouchy z chusty...
ja bym też chyba poszła w kółkową i torbę doń...
Asiu, Magda szyła poucha z Girasola .
A nie lepiej kółkową i coś, np torebkę?
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja szyłam z chusty i przy szwie francuskim nie ma szans nic się rozejść.
Jednak wolę pouche z lekką domieszką czegoś elastycznego - lepiej się układają i "pracują".
Sprzedajsuper dlugosc na no-sew RS
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ja tam miałam poucha z girasa właśnie,najlepszy jaki miałam,plus chustowych jest taki,ale to moje zdanie odmienne niż myrry akurat,choć to myrra mi szyła,że zachowują się właśnie jakby elastyczne były,jak on pracował to miodzio,na szwach nic nie szło,ale to giras nie indio.kurde,szkoda mi go,kto go kupił? mnie się najlepiej w nim nosiło,lepiej niż w innych łącznie z tymi co elastan miały.
z indiacza to kółkowa,torba,panel do sprzedania,na drobniutką osobę to i kółkowa i pouch wyjdzie w sumie jakby się czepić szczegółów.