marzy mi się Inkanawet już wypatrzyłam na bazarku...
bardzo mi się podoba mam tylko jakieś "opory".... kurcze, ma piękne kolory, ale wydaje mi sie bardzo dziewczęcaczy nosicie w Ince chłopców? czy mężowie noszą w Ince?
marzy mi się Inkanawet już wypatrzyłam na bazarku...
bardzo mi się podoba mam tylko jakieś "opory".... kurcze, ma piękne kolory, ale wydaje mi sie bardzo dziewczęcaczy nosicie w Ince chłopców? czy mężowie noszą w Ince?
Ostatnio edytowane przez efcia1981 ; 07-03-2012 o 10:19
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()
Ja kupiłam Inkę, mam chłopca, nie uważam, żeby była niemęska. Niestety służy nam już tylko do ciągania po pokoju i do robienia hamaka.
Tak nosiłam chłopaka w ince i mój mąż też ją zakładał![]()
Inka jest piękna i uniwersalna. Dla mnie stara Inka to jedyna prawdziwie niesprzedawalna chusta. Ja nosiłam chłopca![]()
...a w zasadzie...dlaczego niemęska? sporo niebieskości![]()
Nosiłam Bartka w Ince odkąd ją kupiłam do momentu, kiedy przerzuciłam go na plecy. Krtek wolał dalej nosić w Nati Colorado, ale z tego co pamiętam, to po prostu lepiej mu się w niej nosiło, no i on akurat bardzo lubi kolor pomarańczowy, którego w tej Nati trochę miał.
oj tam oj tam
Szmata to element ubioru NOSZĄCEGO
Ma pasować NOSZĄCEMU/-CEJ do ubrań, do nastroju, do butów, do torebki, do pogody, do czegokolwiek
Płeć wsadu nie gra roli![]()
nigdy o Ince nie pomyślałabym ze jest nie męska
Śliczna chusta, swojej nie zamierzam sprzedawać![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
kurcze, podkręcacie mniea może akurat wsad będzie dziewczynką
jeszcze nie znam płci...
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()
moj maz nosil zarowno w ince chlopca, jak i teraz dziewczynke. rozowa nie jest przeciez
ja swoja uwielbiam, dla wnukow zostanie![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
no wiesz, taki problem
pewnie ze moze
o! i własnie, wątek też już taki był![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
MĄŻ SIĘ ZGODZIŁ
z resztą ciężarnej się nie odmawia
kupiłam i wstępuję do waszego grona Inkofilek
![]()
Ostatnio edytowane przez efcia1981 ; 07-03-2012 o 10:18
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()
Dobry wybór
mnie się Inka wydaje uniwersalna, sama nie zwracałabym uwagi na kolor chusty-płeć dziecka. Ale ja fanką różu nie jestem, więc tym bardziej problemu nie mam.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021