Na żadnej aukcji nie ma już informacji o splocie skośnokrzyżowym. Może właściciele firmy mieli nadzieję, że rodzice pod pojęciem "chusta skośnokrzyżowa" zrozumieją - "chusta ze skośnie ściętymi końcami, którą można wiązać na krzyż"![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
przynajmniej dzięki naszemu forum żaden rodzić nie zostanie oszukany
hihihihi
Cześć dziewczyny. Znajoma mi się właśnie pochwaliła, że kupiła chustę z Haltex. Przesłała link z aukcji i się przeraziłam jak zobaczyłam wiązanieJa dopiero zaczynam się wdrażać w temat i nie jestem jakimś tam specem od chust, skoro jeszcze nie mam swojej... no ale przecież tam główka nawet nie jest podtrzymana, a ona ma 2miesięczne dziecko... co ja jej mogę teraz doradzić skoro już tą chustę ma i już zaczyna próby motania? jakie wiązanie byłoby odpowiednie? ( nie widziałam jaką instrukcję dołączyli i nie wiem czy jest odpowiednia do rodzaju chusty
)
żeby się spotkała z kimś kto się zna![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
wśród moich i jej znajomych nie ma nikogo kto ma chustę... przeczytałam co pisałyście wcześniej o tej chuście i stąd moja panika
jak coś to prześlę foty do konsultacji![]()
Ostatnio edytowane przez kasia85 ; 18-04-2013 o 09:38
kasia85, podeślij znajomej linka do tego forum.
Koleżanka poczyta, poduma i sama zadecyduje co dla Jej dziecka dobre, a nie wątpie, że wówczas zacznie szukać doradcy.![]()
tak też uczynię, choć pisała że już polecieli na pierwszy spacer... zdążyłam jej tylko powiedzieć,żeby nie wiązała tak jak jest na zdjęciu z aukcji i wysłałam link z filmikiem który tu na forum znalazłam i fotki z wiązania podwójnego x z innej strony... po południu może będę się z nią widziała to podumamy nad wiązaniami![]()