Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Ellaroo

Chustonówka

Domyślnie Ellaroo

Witam czy ktos mi moze cos powiedziec na temat chust Ellaroo?Bo sa w zblizonej cenie do NATI a kolory maja rownie pikne i mam problem,jeszcze 10 min temu chcialam kupic nati ale Ellaroo tez sa sliczneProsze o pomoc

Chusteryczka Awatar skybear
    Miejscowość
    nad polskim morzem

Domyślnie Re: Ellaroo

Ellaroo sa chyba dosc cienkie,wiec wydaje mi sie ze sa raczej na lato i dla mniejszych dzieciaczkow.
    ale ja nie jestem obiektywna bo swoja nati uwielbiam.jest swietna,ma energetyczne kolorki,nosi bajecznie.
    niech sie jeszcze inne dziewczyny, tudzież chłopcy wypowiedza,ale wzielabym nati.
    net mi znów zabrali...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Praga Północ podwórka

najlepiej poczytac sobie w recenzjach chust. ja mam ellę, kupiłam jak Staś ważył 11 kg i byłam zaskoczona nośnością. Teraz przy 13 jest juz ciężko. Jest cienka, fajnie się mota. Dla mniejszych dzieci jak njabardziej ok.

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Obie chusty sa fajne, choć skrajnie różne.
    Nosiłam w tym samym czasie w jednej i drugiej - obie świetnie sie uzupełniały.

Ellaroo zdecydowanie mniej miejsca zajmuje po złożeniu, ma żywsze kolory (choć ja nie powinnam się wypowiadać bo moja Ellaro była cudną 100% czarnulką), mikroskopijny węzeł, a Nati - jak chusta bardziej mięsista - moim zdaniem na dłuzej posłuzy.

Optuję za zakupem obu
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustonówka

Zeby mi fundusz pozwalal to bym wziela obie ale niestetyChyba jednak NATIA chusta REBOZO cos wam mowi?tez nie jest za droga

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

ellaroo jest cieniutka, idealna na lato dla małych i lekkich dzieci. u nas sprawdziła się w 100%. z czasem przestała dobrze nosić, dla mnie już przy 6 kg było niewygodnie, inne chusty lepiej sobie radziły.
    nie polecam jako jedynej chusty. i jako pierwszej, bo dociąga się gorzej niż inne, można się zniechęcić
    a przepiękna była jak nie wiem (miałam ysabel)

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Zosia 2008
    Zeby mi fundusz pozwalal to bym wziela obie ale niestetyChyba jednak NATIA chusta REBOZO cos wam mowi?tez nie jest za droga
    Rebozo to jest krótka chusta. I to rodzaj chusty, a nie firma.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustonówka

O kurcze ale gafaWidac ze nowa jestem dzieki sliczne

Chustonówka

A jeszcze zapytam,o co chodzi z tym wezlem?? ze mniejszy to gorszy czy lepszy?

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

lepszy
    mniejszy węzeł jest wygodniejszy, bo nie przeszkadza, łatwiej go dobrze zacisnąć, lepiej trzyma.

Chusteryczka Awatar anialodz
    Miejscowość
    Edinburgh

ja po kilkunastu bezsennych nocach zdecydowałam że nie ma rady, muszę mieć dwie chusty - i ellaroo to będzie ta druga, niby zbędna , tylko dla kaprysu mojego . bo jednak chciałabym też jakąś miękką chustę dla niemowlaka.

Chustomanka Awatar iska1
    Miejscowość
    Warszawa

A ja musiałam mieć Ellaro bo od pierwszego motania zakochałam się w Maiji !!!
    Może to dziwne ale właśnie w niej zaczęłam lubić 2X.

Uprawnienia umieszczania postów