Witam czy ktos mi moze cos powiedziec na temat chust Ellaroo?Bo sa w zblizonej cenie do NATI a kolory maja rownie pikne i mam problem,jeszcze 10 min temu chcialam kupic nati ale Ellaroo tez sa sliczneProsze o pomoc
Witam czy ktos mi moze cos powiedziec na temat chust Ellaroo?Bo sa w zblizonej cenie do NATI a kolory maja rownie pikne i mam problem,jeszcze 10 min temu chcialam kupic nati ale Ellaroo tez sa sliczneProsze o pomoc
Ellaroo sa chyba dosc cienkie,wiec wydaje mi sie ze sa raczej na lato i dla mniejszych dzieciaczkow.
ale ja nie jestem obiektywna bo swoja nati uwielbiam.jest swietna,ma energetyczne kolorki,nosi bajecznie.
niech sie jeszcze inne dziewczyny, tudzież chłopcywypowiedza,ale wzielabym nati.
net mi znów zabrali...
najlepiej poczytac sobie w recenzjach chust. ja mam ellę, kupiłam jak Staś ważył 11 kg i byłam zaskoczona nośnością. Teraz przy 13 jest juz ciężko. Jest cienka, fajnie się mota. Dla mniejszych dzieci jak njabardziej ok.
Obie chusty sa fajne, choć skrajnie różne.
Nosiłam w tym samym czasie w jednej i drugiej - obie świetnie sie uzupełniały.
Ellaroo zdecydowanie mniej miejsca zajmuje po złożeniu, ma żywsze kolory (choć ja nie powinnam się wypowiadać bo moja Ellaro była cudną 100% czarnulką), mikroskopijny węzeł, a Nati - jak chusta bardziej mięsista - moim zdaniem na dłuzej posłuzy.
Optuję za zakupem obu![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Zeby mi fundusz pozwalal to bym wziela obie ale niestetyChyba jednak NATI
A chusta REBOZO cos wam mowi?tez nie jest za droga
ellaroo jest cieniutka, idealna na lato dla małych i lekkich dzieci. u nas sprawdziła się w 100%. z czasem przestała dobrze nosić, dla mnie już przy 6 kg było niewygodnie, inne chusty lepiej sobie radziły.
nie polecam jako jedynej chusty. i jako pierwszej, bo dociąga się gorzej niż inne, można się zniechęcić
a przepiękna była jak nie wiem (miałam ysabel)
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Rebozo to jest krótka chusta. I to rodzaj chusty, a nie firma.Zamieszczone przez Zosia 2008
O kurcze ale gafaWidac ze nowa jestem
dzieki sliczne
A jeszcze zapytam,o co chodzi z tym wezlem?? ze mniejszy to gorszy czy lepszy?
lepszy
mniejszy węzeł jest wygodniejszy, bo nie przeszkadza, łatwiej go dobrze zacisnąć, lepiej trzyma.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
ja po kilkunastu bezsennych nocach zdecydowałam że nie ma rady, muszę mieć dwie chusty - i ellaroo to będzie ta druga, niby zbędna , tylko dla kaprysu mojego . bo jednak chciałabym też jakąś miękką chustę dla niemowlaka.
A ja musiałam mieć Ellaro bo od pierwszego motania zakochałam się w Maiji !!!
Może to dziwne ale właśnie w niej zaczęłam lubić 2X.![]()