jak toto nosi? i, że tak powiem, na ile się niszczy?![]()
jak toto nosi? i, że tak powiem, na ile się niszczy?![]()
2 + 7 (2005-2018)
Ja mam fiolrtowe dmuchawce. Chusta cienka, ale bardzo fajnie sie dociaga. Nie nosilam czesto w niej, bo chust mam duzo, ale lubilam glownie za latwosc dociagania i wygodnie mi bylo tak do 10kg, najczesciej wiazalam z niej plecak z koszulka. Niszczyc sie nie zniszczyla, ale ja jej czesto nie uzytkowalam. Bardzo fajna chusta, na razie ja trzymam.
A. 02.2010, T. 06.2012
Dziś nosiłam, chusta jak marzenie - rewelacyjnie się dociąga, węzełek mikroskopijny, ciężaru nie czułam i po raz pierwszy byłam zadowolona z motania tak w stu procentach![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Moim zdaniem tez super! Bardzo fajnie sie dociaga, latwa w uzyciu, maly wezelekNosilam Hugo jak mial ponad 11kg, nie powala (troche go czulam na ramionach), ale tez sa duzo gorsze! Dla maluszka rewelacja dlatego trzymam na przyszlosc! Moim zdniem nie niszcze sie bardzo, tzn. ma taki meszek, ale nie widac po niej uzycia
No i bardzo szybko schnie - wiec na prawde fajna szmatka
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
a moje dmuchawce leżą i czekają na nowy wkład
doczekać się nie mogę![]()
2 + 7 (2005-2018)
Myślę, że będziesz zadowolona, maluszka to dopiero nie będziesz w niej czułano i myślę, że będzie idealna na gorące dni, bo minimalnie grubsza od hoppka light.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Akonate - moja koleżanka sprzedała kółkową dmuchawce za 250 zł, tylko jej egzemplarz był jasnoszary z białym i w składzie chyba był bambus. O tu widać kawelek![]()
Paulina, to dnuchawxe Nati, a wątek o tych z Hoppeizd chyba![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
Hm... to by tlumaczylo, dlaczego te moje wygladaja inaczej...
Cos ktos? Bo mam rezerwacja, ale jeszcze nie zaplacilam, moge sie w razie czego wycofac.
Przepraszam za brak polskich znaków, zagranica nie rozpieszcza.
Agulinko - może i masz rację..sorry coś namieszalam. Ale te ciemne, które wstawila akonate mam identyczne - to już na pewno hopek - uff nawet metke sprawdziłam - no i tak jak pisałam - uwielbiam go
![]()