Ładne są, ładniejsze chyba niż Noel... Ale dwie czerwone Osche to by było za dużo
Ja się za to cały czas zastanawiam nad JK Mistletoe - T_a_s, mówisz że tri-blendy fajne są?
Ładne są, ładniejsze chyba niż Noel... Ale dwie czerwone Osche to by było za dużo
Ja się za to cały czas zastanawiam nad JK Mistletoe - T_a_s, mówisz że tri-blendy fajne są?
Ostatnio edytowane przez livada ; 12-01-2012 o 19:24
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
One w zasadzie niewiele różnią się od wełenek, troszkę sztywniejsze są, takie jakby mocniejsze też.
Ale noszą super, nie ślizgają się, trzymają, jak żyleta.
Mi w sumie już jedne różyczki wystarczą, może jeszcze kiedyś jakieś dziecię się przydarzy, to zapoluję.
o mamo, doczytalam sobie na fb ile tego jeszcze bedzie i co
esz...nic, moze kiedyś
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dzisiaj o 11 mają być różyczki, strasznie kurcze mi się podobają, ponoć są czarno-czerwone.
Tylko ta cena, ponad 500 zł za bawełenkę, to jednak sporo.
500zl za bawelne? to sporow zeszlym roku miala chyba nizsze ceny u niej?
Marcel 3 lata
Tak mi się wydaje, że były niższe jednak.
Uff, na szczęście w zapowiedziach prawie wszystko niebieskie, więc nie kusiTylko ten JK zielony jeszcze mnie męczy, pomyślę...
A tak z innej beczki - czym oni wysyłają chusty? Jakoś mi to umknęło![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Pocztą, rejestrowaną i zdaje się ubezpieczoną przesyłką.
nie wytrzymalammusze je zobaczyc na zywo
jedyna chusta Oschy, ktora mii sie naprawde spodobala:wzor plus kolor
no i jeszcze Oschy nie probowalam.
Teraz siedze i czekam, obgryzajac paznokcie..
Marcel 3 lata
A już są na stronce, nawet 5 była wolna i ręka mi zadrżała, ale jednak nie kupię na razie.
Po 10 min nie bylo juz 6 i 7, reszta zniknela po 20min od wystawienia
Dzielnie sie trzymalas Anita![]()
Marcel 3 lata
jak to dobrze ze przegapiłam![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ech, a ja się jednak złamałam i kupiłam JK Mistletoe, bo od wczoraj go jakoś tak bardzo ubyło...![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Postaram się coś wrzucić jak dotrze
Ale wcześniej doczekam się, mam nadzieję, na Eden... Może w poniedziałek?
Ostatnio edytowane przez livada ; 13-01-2012 o 22:10 Powód: Literówka
wzów Alto Nebula na fb
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Mnie ciekawi jeszcze noveau ember, będzie czarno-czerwona, tak jak różyczki.
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i