Z obecnie dostępnych rusza mnie tylko Aurora i Różyczki ale za wysokie progi i zimy nie ma
Mnie by tylko ruszyl jakis ladny, zielony len. Najchetniej Japanese Knot![]()
Marcel 3 lata
len-50%, chyba ide w czerwień
http://www.facebook.com/media/set/?s...9963184&type=1
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Jaka piękna, kurcze chyba będę musiała wełenkę na rzecz tej czerwieni sprzedać.
O żesz... Po ostatnich kilku wzorach sądziłam, że już mnie Oscha nie rusza, ale widzę, że się myliłam... Czerwień piękna, chyba chcę taką
Jakie są lny Oschy? Grube? Sztywne? Na zdjęciu jest maluszek i chusta nie wygląda nawet bardzo pancernie...
Ostatnio edytowane przez livada ; 07-01-2012 o 11:04 Powód: Literówka
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Hmm. one są średniej grubości, mocno sztywne nie są, dość szybko się łamią, troszkę na początku śliskie i ciężkie do dociągania, ale po paru motaniach jest już znacznie lepiej.
Ja po nowych fotkach róż wymiękłam i na pewno nie pójdą w świat
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...75#post1803075
Uuuueee, no fajne te rozyczki![]()
Marcel 3 lata
Dzięki, brzmi zachęcająco
O, a mnie te fotki do reszty z róż wyleczyły - i całe szczęścieJa po nowych fotkach róż wymiękłam i na pewno nie pójdą w świat
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...75#post1803075![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ten czerwony len Nouveau Caprica podobno dosc gruby i bedzie go niewiele z tej racji.
A. 02.2010, T. 06.2012
WOW, ktoś nazwał chustę Nowa Caprica... to jej chyba za dobrze nie wróży, ale może da się wynegocjować rabat na fana Battlestar Galactica![]()
To ja mam jeszcze jedno pytanie - jak są cięte Osche? Co do centymetra, czy z zapasem? T_a_s, ile długości mają Twoje?
Nie ma reguły, moje 5 są niewiele dłuższe niż normalnie, mają 4.3m, miałam jeszcze 6 to miała około 5m, nie wiem, jak ta wełenka co do mnie teraz idzie będzie cięta.
A przypomniało mi się, jakby ktoś kupował, to dopiero zapłata jest potwierdzeniem zakupu, jak się nie zapłaci, to może się okazać, że ktoś ją wykupił.
Właścicielka to bardzo miła osoba i uczciwa, także nawet jak się ktoś później rozmyśli, to nie powinno być problemu ze zwrotem pieniędzy.
Nowości na stronie
Kupiłam![]()
jeszcze pare zostalo, tez kupilam![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja nie kupiłam, ale jestem ciekawa Waszych wrażeń, jak już je będziecie miały.