Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kraków, 18.12 - Mama Cafe

Chustofanka Awatar kutylanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Kraków, 18.12 - Mama Cafe

mama ze starszakiem, a tata w pawiach 2x. A ja tę chustomamę pamiętam chyba z "Figi" sprzed 2 lat z hakiem, wtedy z jednym maluszkiem, a teraz, proszę - dziewczynka chyba (i u mnie to samo). My bylismy z małżonkiem tyż, i z siostrą, i moim przychówkiem, ale wozem.
    < Pinio

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kutylanka Zobacz posta
    mama ze starszakiem, a tata w pawiach 2x. A ja tę chustomamę pamiętam chyba z "Figi" sprzed 2 lat z hakiem, wtedy z jednym maluszkiem, a teraz, proszę - dziewczynka chyba (i u mnie to samo). My bylismy z małżonkiem tyż, i z siostrą, i moim przychówkiem, ale wozem.
    hmm... czyżby Bubusita ??
    Mama Kubusia i Basi

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Tak, bubusita z rodziną . Czy to Ty zagadałaś o mnie o komórce, którą konsumowała Janka? Bo jeśli to Ty, to właśnie też wydawałaś mi się znajoma...i nawet z m. się zastanawialiśmy, skąd ja Ciebie znam .
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustofanka Awatar kutylanka
    Miejscowość
    Kraków

Cool

Hejheeej! Może to moja siostra widziała konsumpcję komóry, bo jam nic w cafe do Ciebie nie rzekła
    I bajdełej: dzięki za pokazanie mi kiedyś w Fidze 2x, w maju 2009 jakoś - było skutecznie
    Dozo.
    < Pinio

Uprawnienia umieszczania postów