To bedzie jakiś pasiak.
Mój też był, dopóki chusty z szafy nie zaczęły mi się wysypywać
Raczej, jak lilie.
Taa, jak przychodzi 5 w tygodniu, to ciężko już coś wymyśleć
Nie będę farbowała, lubię takie naturalne ostatnio.
tas - wszystko przede mną
Idę piec murzynka rozpakowywacza na wieczór, mam nadzieję że nie zadziała przynajmniej do 15:05![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
t_a_s - dzięki (to sobie z zupełnie czystym sumieniem mogę odpuścić)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ale to były tamte, jakie będą te, to nie wiem
Tak samo jak się porówna konopie np antracyt didka i konopie naturalne, to dwie zupełnie inne chusty.
no, ale czegoś muszę się trzymać![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
No a ja o 15 po Młodego do szkoły ruszam...oczywiście jak się mam załapać na jakąś chustę to zawsze na najbrzydszą..podejrzewam że dzisiaj skoro nie mogę nic kupić to będzie jakaś piękność!!!!Polujcie dziewczyny i chociaż zdjęcie dla potomnych skopiujcie, żebym o 15.30 mogła sobie do niego powzdychać.
Gdzieś się to leczy?
Hmm, a może jaskółki.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja przeczuwam meęTylko żeby czerwona albo szara
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Ech, a ja dzisiaj odesłałam Paprotki i byłam z siebie bardzo dumna, że jedna chusta mniej (albo raczej - że nie jedna więcej), a tu znowu coś kusi:]
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Myszki w dłoń![]()
co tu tak cicho się zrobiło![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala