bittid'lish, tutto i boo
tutto rozumiem że mają zakładki (to mi się podoba) i mają uniwersalny rozmiar (to mi się nie podoba) Czym się tóżnią boo od d'lish poza tym że te drugie są babmbusowe, wkłady wyglądają tak samo?
ja bardzo polecam tutto, ale mamy też sio i jest fajne. Tutto bardziej ekonomiczna poprostu i bardziej chłonna z wszystkimi wkladami, tak mi się wydaje
AIO - mięciuteńka, ładnie leży.
A ja mam zupełnie odmienne zdanie - dla nas (sikacz 11-mies.) wkłady do tutto są za mało chłonne, a te falbanki przeszkadzają. Najlepiej wypada SIO - 6 warstw bambusa dużej wkładki i 2 małej plus welur, czyli w sumie 8 warstw bambusa, a w tutto tylko 6
Chyba, że się jescze dorzuci małą wkladkę, ale wtedy są jeszcze 3 warstwy polarku. Za dużo warstw, siusiak sie nie mieści
Boo to oczywiście formowanka, Tutto i SIO - otulacze z wpinanymi wkładami. Jest jeszcze AIO z wszytym wkładem.
Ostatnio edytowane przez libra ; 23-10-2011 o 18:09
Miałam starsze SIO, były twarde.
Nowsze są fajne, nie twardnieją, nie skrzypią, a piorę zawsze w 60st.
Dla mnie tutto bez sensu, bo moje dziecko wolno rośnie i do L chyba nigdy nie dorośnie. Wszystkie one sizy na niej nadal wiszą, a ma 14 miesięcy.
AIO - boję się, że będzie długo schła.
Lubię Sio. Mam nadmiar wkładów i zawsze, gdy wyschnie otulacz, coś do wpięcia znajdę. Generalnie na początku te pieluchy wydawały mi się przereklamowane, przeciekały, jakieś twarde kupiłam na bazarku. Teraz nic nie przecieka, mam ok wkłady i to jedne z naszych ulubionych.
O jaaa nawet nie wiedziałam, że w ciązy jesteś. Gratulacje!!!!!!!!!!
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008