Z tego co wiem to Ellevilla Silver pink, teraz Vatek robi te srebrne labirynty i co jeszcze ? Zachorowałam na chustę w tych kolorach.
Z tego co wiem to Ellevilla Silver pink, teraz Vatek robi te srebrne labirynty i co jeszcze ? Zachorowałam na chustę w tych kolorach.
- nino rosenholz/steingrau (pink/grey)
- motylki nati różowo/szare, wersja z lnem
- didkowa Julia
jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę![]()
Ostatnio edytowane przez MartaS ; 06-10-2011 o 21:42
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
u Rosjanek sobie pod różem popatrz i pod szarym:
http://www.catalog.moreslings.ru/thumbnails.php?album=9
rapalu kotki
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
od ellevila oprocz paisleuya silverpink jeszcze zara pearl, a u didka rosalinde
nowe didkowe srebrne indio zaraz będzie
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
do dzis pamietam moje rozczarowanie jak przyszly jedwabne mille. na zdjeciach didka wygladaly jak srebrne w rozowe kwiatki, a okazaly sie rozowo-rozowedo dzis mi sie takie srebrno-rozowe marza...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Jest taki wątek, który założyła kiedyś Jasnie Pani, a w tym wątku link do stronki ze zbiorem chust, poukładanych kolorystycznie. Znajomość języka zbędna chyba
http://www.catalog.moreslings.ru/
Ja mam Japana z lnem - mieni sie na srebrno.
Krzysztof (2003), Monika (2006), Łukasz (2010)
Przepraszam za brak polskich znakow, ale komputer, z ktorego zwykle korzystam, ich nie obsluguje.
LL różowe okulary
Elise Didka
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
Czeska chusta, która mi się też marzy: Vatanai "Ravenna" ! Gdybyś się zdecydowała zamawiać to proszę pamiętaj o mnie![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak