Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: nocnik

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie nocnik

Macie doświadczenia z tym:
    http://allegro.pl/ikea-lattsam-nocni...691688030.html

potrzebuje małego...
    chiński niedostawalny, i szukam...
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

mam
    maly i fajny. Jednak chłopczyk musi sobie przytrzymać siusiaka bo ta osłonka w kroku wysoka nie jest i pare razy mielismy fontanne
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

oglądałam go w ikei- mały. zgrabny lecz nie za niski; gdybym nie miała innego na stanie, to bym go kupiła

Domyślnie

O, dzięki To kupię Z miski powoli wyrastamy A dla dziewczynki, więc fontanny nam nie groża
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

mam 3 szt zielone, mojemu juniorowi nigdy fontannna się nie przytafila.

naprawde fajny nocniczek i w miare mały, teraz wszędzie go ze soba tagramy bo jesteśmy majtkowi w 100% (no musiałam się kolejny raz pochwalić )
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Fajny jest, gabarytowo mały, poręczny. Ale "dziura" jest spora więc maleństwo może za mocno wpadać. Ja dość długo wysadzałam nad.

A jesli chcesz chiński to możesz przejść się do sklepu AGD. Czasem mają takie własnie miski do ubijania - wysokie i z wywiniętym brzegiem.
    Albo w zoologicznym poszukaj misek dla psów z długimi uszami

O, nawet rózowe robią
    Ostatnio edytowane przez erithacus ; 18-07-2011 o 14:10

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Domyślnie

dzieki

Uprawnienia umieszczania postów