Macie doświadczenia z tym:
http://allegro.pl/ikea-lattsam-nocni...691688030.html
potrzebuje małego...
chiński niedostawalny, i szukam...
Macie doświadczenia z tym:
http://allegro.pl/ikea-lattsam-nocni...691688030.html
potrzebuje małego...
chiński niedostawalny, i szukam...
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
oglądałam go w ikei- mały. zgrabny lecz nie za niski; gdybym nie miała innego na stanie, to bym go kupiła
O, dziękiTo kupię
Z miski powoli wyrastamy
A dla dziewczynki, więc fontanny nam nie groża
![]()
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
mam 3 szt zielone, mojemu juniorowi nigdy fontannna się nie przytafila.
naprawde fajny nocniczek i w miare mały, teraz wszędzie go ze soba tagramy bo jesteśmy majtkowi w 100% (no musiałam się kolejny raz pochwalić)
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Fajny jest, gabarytowo mały, poręczny. Ale "dziura" jest spora więc maleństwo może za mocno wpadać. Ja dość długo wysadzałam nad.
A jesli chcesz chiński to możesz przejść się do sklepu AGD. Czasem mają takie własnie miski do ubijania - wysokie i z wywiniętym brzegiem.
Albo w zoologicznym poszukaj misek dla psów z długimi uszami
O, nawet rózowe robią
![]()
dzieki![]()