Kilka dni temu nabyłam swoją pierwszą RapalkęJasno fioletową we wzorki. Zaskoczyła mnie swoją miękkością, bo spodziewałam się, ze będzie sztywniejsza, zwłaszcza, że przeleżała sporo czasu w szafie i była mało używana.
Dziś pokazało się na tablicy, może ktoś poszukuje
http://olx.pl/oferta/chustanosidlo-b...tml#5d0c2f7a0a
Ostatnio edytowane przez ewula ; 09-09-2014 o 16:04
Adaś - 22.IV.2012 i Ania - 08.III.2014
Wpisuję się w wątek, chociaż nie wiem czy zostanę rapalufanką. Niemniej, dzisiaj przyszły do mnie turkusowe cycatki![]()
Jedno mnie zastanawaia, Środek zaznaczony jest jakiś metr od jednego z końców. O co chodzi??
Chusta się pierze, więc nie zmierzę, ale na pewno nie była skracana, bo jest długaśna.
są tu jeszcze jakieś rapalufanki?ja mam taka fajna we wzory ale nie jest to taki miękki kocyk jaki lubie..mam też jeszcze kółkowa łowicka z haftem czarną i Kurcze teraz wcale w niej nie noszę ale jakoś zal mi jej sprzedać..też tak macie że trzymacie chusty z sentymentu??
To już wiem kto mi ją sprzatnął sprzed nosa z olx![]()
Swoją drogą zaraz po wystawieniu napisalam do babeczki ze ją chcę, a ona mi odpisała dopiero po paru dniach że nie aktualne
Ale ja mam juz jedną, a ta miałaiśc pod nóż, więc niech sie dobrze nosi! Bo to naprawde piekna szmata
![]()
Dzięki!
Ja też pisałam niedługo po wystawieniu, bo już było zbyt późno na telefon. Też mi odpisała po paru dniach (a właściwie ktoś inny odpisał, to chyba było grzecznościowe ogłoszenie), ale ja rano na drugi dzień od wystawienia zadzwoniłam i wtedy się dogadałam z babką, że mi ją wyśle.
Udało mi się wreszcie złamać moją rapalkę(tak, tak biję brawo sama sobie
).
Jest idealna dla mojego 20- sto miesięczniaka.
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)
dołączam do rapalufanekkupiłam sobie na mikołaja rapalu fioletową używaną
ja i Natka zakochane w niej po uszy
![]()
Ja też dołączam do fanek Rapalek. To najbardziej uniwersalna chusta ze wszystkich w moim stosiku. I NIGDY nie zawiodła. A noszę w niej i 5,5-miesięczna Królewnę i 3-letniego Księciunia.
Na tablicy jest lowicka kolkowa <3
Hej! jeszcze nie mam co prawda swojej rapalki, ale zaczynam poszukiwania Gdybyście coś wiedziały o r na sprzedaż-proszę o cynk.![]()
Emka pytaj konieczkie sprzedawcy ktora wersje rapalu ma te miekka czy sztywną jak szmata do podłogi. Moim zdaniem ta sztywniara pomimo ze nosna do noszenia sie nie nadajeno nie ma przyjemnosci wiazania.
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
ehh to ja miałam pechałowicka decha mi się trafiła i puściłam ją dalej, bo nie na moje nerwy i umiejętności ona... a taka ładna była
![]()
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Dzięki asik! a te bez wzorów rapalki to chyba wszystkie z bardziej miękkich i cieńszych?
Czytam, że chyba jednak nie![]()
Znalazłam taką http://olx.pl/oferta/chusta-do-nosze...8-ID6xhft.html ale pan niezbyt wylewny i boję się od niego kupić :/
Wiewiórka zdradzisz, które miękkie?
Ostatnio edytowane przez emka82 ; 18-03-2015 o 00:53
ja miałam bez wzorów właśnie dechę! jak wiązałam supeł to aż mnie ciarki przechodziłypoły odstawały jak wykrochmalony obrus
![]()