Z kupnem cycatki możesz mieć problem, natomiast lawendowa w ciemne wzorki dość często pojawia się na tablicy. Miałam i jedną i drugą i ta fioletowa dobrze wymiętoszona była jedną z najmiększych chust, jakie miałam. Zatem powodzenia w poszukiwaniach![]()
Z kupnem cycatki możesz mieć problem, natomiast lawendowa w ciemne wzorki dość często pojawia się na tablicy. Miałam i jedną i drugą i ta fioletowa dobrze wymiętoszona była jedną z najmiększych chust, jakie miałam. Zatem powodzenia w poszukiwaniach![]()
Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011
cube dzięki za dodanie wiary że jest szansa. a na tablice też zaglądam.
Ja cycatki mam ale nie oddamI moje sa miekkie w porównaniu do innych
Choc uwazam, ze mimo to chusta nie dla chustonówki![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
to w takim razie musiałam ją przeoczyć na bazarku, bo sprawdzam od tygodnia.
jewa czyli jednak odradzasz, nawet jak będzie dobrze złamana? dodam, że myślę nad chustowaniem tak po 6-8 tygodniu, czyli nad maluszkiem. choć chyba i tak zaryzykuje z kupnem jak znajdę. najwyżej jak sobiesama nie poradzę (co jest prawdopodobne) to dotrę w końcu do Ciebie na warsztaty.
Ta chusta zawróciła mi w głowie.
miesiąc temu to ja jeszcze nie wiedziałam o istnieniu forum, niewiele wiedziałam o chustach i byłam zdecydowana na pentelkę.
mam rapalkę miękisz niesamowity, bardzo ją lubię.
Bart 05.11.10
Iz 29.05.13
dziewczyny dzięki za pomoc w poszukiwaniach. Chustę już mam w domu i spodziewałam się czegoś twardego, a jest miękka i przytulna. Jeszcze się nie motałam, tzn tylko na sucho raz spróbowałam. jak na razie córka ma 2,5 tygodnia i się jeszcze trochę boję, ale poćwiczę na pluszaku i niedługa małą zamotam.
to mnie pocieszyłaś. Choć zdaję sobie sprawę, że moje odczucie miękkości jest błędne, bo nie mam porównania.
dziewczyny znalazłam rapalu zieloną w trójkąty gdyby któraś była zainteresowana to proszę o kontakt na priv
cena jest super że tak powiem![]()
no dobra... Kupiłam, ale chyba do grona fanek nie dołączęSztywne to to, nie mam sił już łamać a za sztywna by zamotać...
yyy niebieską? Nie było nic bo to z drugiej ręki prawie nie używana. Sztywne jak leżak![]()
ale na hamak się nada nie?![]()
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
mam 2: brązową i czerwoną, różnią się między sobą wyglądem /przeszyciem metek/lewa-prawa ale są mięciutkie
Bart 05.11.10
Iz 29.05.13