Świetne forum !!A znalazłam je przez wyszukiwarkę
Świetne forum !!A znalazłam je przez wyszukiwarkę
Ja tez z forum gazetowego, ale tam raczej sie nie udzielam, tu jest fajniej zdecydowanie
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
z gazetowego forum, a tu jest o wiele lepiej
też przez gazetowe forum tu się znalazłam
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
przez gazetowy Kawałek szmaty, i forum rówieśnicze, i DonKaczkowy Chuściany zakątek
zaznaczyłam "inaczej" bo przez linka w czyjejś sygnaturce
MichaÂł (2001), Agatka (2004) i Tosia (2007)
jak wszystkie: z gazetowego kawałka szmaty. tu milej.
Bonkreta podała linka na kocim forum mamowym
i zajrzałam
ja tez przez Kawalek szmaty. i przyznam, ze przez jakis czas tu w ogoel nie zagladalam. na chwile pwadlam i wypadlam, bo nie mialam jeszcze chusty i czulam, ze to nie moje miejsce. ale teraz juz jest inaczej.
powiem, nawet, ze mam lekkie uzaleznienie
matka czworga i psa
To ja nie będę oryginalna Gazetowe czytałam ale sie nie udzielałam. A tutaj jest tak fajnie że postanowiłam dołączyć czynnie...
nic dodac
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
a ja dostałam link od petisu
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
To dokładnie tak samo jak ja!!!Zamieszczone przez mamakangurzyca
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
z gazetowego.
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
z gazetowego
na samym początku jak chusty.info zostały utworzone, pojawił się na gazetowym taki post, że jest nowe forum chustowe - pamiętam jak część chustomam z gazety pytała a po co to forum, skoro jest gazetowe itp
początkowo tylko podczytywałam chusty.info, zarejestrowałam się tutaj dużo później
mam dzieci w wieku pochustowym
To ja napisalam ten pierwszy post po tym jak otworzylam TO forum, no i dzieczyny na gazetowym nie byly zbyt entuzjastyczne na poczatku...Zamieszczone przez vandene
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
A mnie zachęciła Donkaczka na naszym gazetowym forum rówieśniczym, z wypiekami na twarzy studiowałam jej "chuściany zakątek", potem całymi dniami chłonęłam posty z "kawałka szmaty", aż wreszcie trafiłam tutaj z czego baaaaardzo się cieszę
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala