Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Witam
Chętnie pomogę początkującym rodzicom w wiązaniu chust długich. Sama używam Nati.
W zasadzie w chodzą w grę wszystkie typy wiązań:
na plecach, kieszonka i kangurek, z przodu kieszonka i koala, dwa wiązania z boku, oraz chusta kółkowa
Pozdrawiam
ja też służę doświadczeniem półrocznym.
wiążemy kieszonkę, 2x, na biodrze i mamy też nosidło ergo baby
a chusta-GIRASOL 4,6M
Mam pytanie czy była by możliwość spotkania się z jakąś mamą co ma zakupioną już chustę i potrafi wiązać. Bo strasznie mi się podobają takie chusty i to wszystko co jest z nimi związane ale tak na dobra sprawę nie mam nawet zielonego pojęcia jaką kupić. I prosiła bym związku z tym o pomoc i spotkanie z którąś z mam która tu sie oferuje pomocą. Pozdrawiam
Witajcie,
ja jestem z Krapkowic ale w Opolu bywam często bo to w końcu pod bokiem
mam elastyczną Gabi i Nati bambus, noszę od niedawna ale sporo już na ten temat czytałam, chętnie bym wypróbowała jakieś inne cudeńka... ale mogę pokazać co już potrafię jak któraś bardziej zielona ode mnie
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl
a moze jest jakas chustomama z Dobrzenia Wielkiego pod Opolem?
18.11. 2009
16.06. 2012
09.12.2019
Super pisze PW
18.11. 2009
16.06. 2012
09.12.2019
Wpadła mi w łapy fajna kółkowa a ja nie mam pojęcia z której strony to ugryźć, do tej pory na wiązanych leciałam. Ma któraś z Was czas, żeby pokazać mi co i jak? Będę w Opolu od poniedziałku.
----
Młoda MMXII Młody MMXV
Kiepsko z czasem, niestety Godzinę czy 2. wygospodaruję, ale taka wyprawa to już chyba trochę więcej. Jestem tu po prostu tylko w tym tygodniu i usiłuję w ciągu tych 7 dni upchnąć jak najwięcej- rodzinę, przyjaciół, zakupy, urzędy jakieś itp. W każdym razie dzięki za odzew Btw. wiesz, że byłyśmy razem na obozie harcerskim kiedyś? Sieraków 93 albo 94, już nie pamiętam dokładnie...
----
Młoda MMXII Młody MMXV
No ok, jakby Ci się co wykroiło to zapraszam.
Zwłaszcza, że jak widać mamy wspólne obozowe wspomnienia - interesujące, że mnie pamiętasz
Ps. Męża sobie stamtąd przywiozłam No może niedokładnie, bo najpierw musiałam go tam zawieźć żeby do mnie dotarło że jest to "coś" go potem po latach samej się do niego przywieźć, ale jednak nie ma to jak kółka dwa...
Jest tu kto
Pomarańcza potrzebuje pomocy w tym wątku, pomożecie? http://www.chusty.info/forum/showthr...sce-na-wakacje
Czy ktokolwiek z Opola chustuje?
Pamiętam coś z z chustowania ale przydałoby się odswieżyć wiadomości I wiązania...
MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021
Już tylko swoje lalki bo dzieci wyrosły, ale nieustająco
A bywasz kochana czasem w Opolu ..I czy wogóle w Opolu jeszcze ktoś poza Tobą I Brikolą jest doradcą chustowym?
Brakuje mi spotkań..takich jak przed laty ...klub kangura... Fjołek, Ty , peluche , brikola itd...
MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021
Codziennie w pracy (ciii...), chętnie wpadnę kiedyś na kawę
Są dziewczyny aczkolwiek bezpośrednio nikogo teraz nie znam, Brikola już nie działa, Fjołek prowadziła ostatnio firmę dzieciobranżową, Scarlet miała graszki.pl ale teraz ktoś to przejął, peluche w Zdziechach siedzi
Masz fb? moze na grupie chusty Opole coś się bardziej dzieje, ale nie śledzę jakoś bardzo...
ja jestem, ale już dawno nie chustuje, jest grupa na fb ale czy jakieś spotkania teraz są to nie mam pojęcia...
Chusty Opole | Facebook
Mąż 2009 Mateuszek 2011 Łukaszek 2015