NO i niestety sie nie pojawiłam, bo wyjechałam na spóźnione wakacje.
Przepraszam, ze wczesniej nie uprzedziłam, ale wyjazd wyszedł dosyć niespodziewanie. decyzja o nim zapadła w piątek
pozdrawiam i mam nadzieje, ze jednak do zobaczenia
NO i niestety sie nie pojawiłam, bo wyjechałam na spóźnione wakacje.
Przepraszam, ze wczesniej nie uprzedziłam, ale wyjazd wyszedł dosyć niespodziewanie. decyzja o nim zapadła w piątek
pozdrawiam i mam nadzieje, ze jednak do zobaczenia
witajcie wrocławianki
jestem zupełnie świeżutka na forum
noszę synka w chuście ponad 3 mce, najpierw tuliliśmy się w pouchu, nosimy się cały czas w elastycznej, a wczoraj dotarł do mnie mój nowy nabytek - śliczna neobulle julie, fantastyczna.
moczyła się całą noc w wodzie i teraz chcę ja uprać, tylko nie wiem czy tkane chusty można wirować, nie ma info w instrukcji, a nie chciałabym jej zniszczyć
przyznam, że motanie w tkaną jest trudniejsze niż w elastycznej, jakoś lata mi syn w niej, wczoraj próbowałam kilka razy.
Jeśli dalej będę miała problemy to z wielką chęcią poproszę o pomoc, czy te spotkania w Urwisku dalej sa aktualne w ostatnią sobotę mca? a czy jest jakieś spotkanie na krzykach może? albo jakaś mama z tych okolic? wolałabym spotkać się z jakąś pomocna mamą bliżej domu, bo ja niezmotoryzowana ;/
pozdrawiam serdecznie
Magda z Filipkiem![]()
Ostatnio edytowane przez madziarka ; 07-10-2009 o 12:10
Witaj,
w Bla-Bla Cafe na Wesołej sa tez spotkania. tam będziesz miała blisko
dziewczyny napisza na pewno w która sobotę m-ca.
a chustę spokojnie możesz odwirować. nic jej nie będzie!
i musisz mocniej podociągać, skoro synek "lata"
neobulle to świetny wybórgratuluję nabytku!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
dzięki za podpowiedź, chusta się wiruje właśnie
rzeczywiście na Wesołej bardziej by mi pasowało, czekam zatem na info kiedy jest tam spotkanie i czy trzeba się wcześniej na nie zapisać, bo coś rzucilo mi się w oczy na stronce.
pozdr
Z tego co sie dowiedziałam to w BlaBla nie ma już od "przed wakacji" spotkań KK .
Są za to informacje o nowootwartej "Szkole Noszenia" we Wrocławiu i tam mozna sie udać na lekcje .
Nie wiem jak wygada sprawa spotkań w Urwisku .Musiałabys sie skontaktować z dziewczynami zaangazowanymi z kk .
Ja jestem w BlaBla 17 pazdziernika(sobota) od 10:30- 13:00 bo prowadze tam warsztaty ekologicznego pieluszkowania .
Jak szukasz pomocy to przyjdz po 12 - pomogę (oczywiście za darmo)![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Drogie Chustomamy, zagożałe Forumowiczki, jeszcze nieśmiałe Obserwatorki, kangurowe Klubowiczki (i nie tylko), dzielne Matki Polki!
Niniejszym uprzejmie przypominam o nowej świeckiej tradycji we Wrocławiu i zapraszam w każdy 2gi piątek miesiąca na babskie spotkania w przytulnej Czekoladziarni na Włodkowica 19!![]()
Od 18:30 czeka na nas wygodna kanapa, słodkie i pachnące trunki, błoga muzyka z winylowych płyt i bardzo przyjazne grono...![]()
Zatem zostawiamy szanowną Dziatwę pod dobrą opieką i gremialnie przybywamy!!![]()
Kogo nie będzie, ten Trąba!![]()
Do zobaczenia już wkrótce czyli 14. listopada!
Ewa, mama Zuzanki 17.05.2008 i Gutka 09.01.2012 Certyfikowana doradczyni noszenia Die Trageschule®
Szkoła Noszenia Przywiązanie (warsztaty chustowe, konsultacje, wykłady o chustach i pieluszkach)
SKLEP z chustami tkanymi, nosidłami i pieluszkami wielorazowymi, wypożyczalnia chust i nosideł we Wrocławiu
Klub Kangura we Wrocławiu
korekta chyba, bo 13 listopada jest w piątek,może będzie też czarny kotpozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez aninka ; 04-11-2009 o 00:14
Ania-mama Magdy (10.05.2008)
Ha! Dzieki wielkie za czujność
Ten piątek na pewno nie będzie pechowy, jeśli tylko zjawicie sie w Czekoladziarni
do zobaczenia koniecznie!
Ewa, mama Zuzanki 17.05.2008 i Gutka 09.01.2012 Certyfikowana doradczyni noszenia Die Trageschule®
Szkoła Noszenia Przywiązanie (warsztaty chustowe, konsultacje, wykłady o chustach i pieluszkach)
SKLEP z chustami tkanymi, nosidłami i pieluszkami wielorazowymi, wypożyczalnia chust i nosideł we Wrocławiu
Mnie nie będzie,ale nadrobie następnym razem
Efuniu,w wolnej chwili zajrzy do nas
http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=121
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
marza, się wylamiesz? Ej Ty, Ty, Ty! Nie wiem dlaczego, ale zauważylam, że zawsze pospotkaniach, Pola zaczyna być chora, a przecież zostaje w domu
![]()
Koire, lecimy z mężem do Paryża w przyszłym tygodniu
Mozesz zjść za mnie ciacho z lodami?Pychotaaaaaa
Zdrówka dla Polki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Piątek trzynastego, jupi! Weźmy swoje czarne koty i inne pechy ze sobą, to je utopimy w czekoladzie
Marza, ja nadal cię podziwiam za spontana i zazdraszczam. My wciąż na etapie "ależ fajnie by było wyjechać do Paryża"
Do zobaczenia zatem w przyszły piątek, drogie klubowiczki.
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
dziewczyny czy te spotkania nadal są aktualne? czy teraz w sobotę będzie?
nie dotarłam do BlaBla aby spotkać się z Biedronką, ale już skończyłam swoje urlopowanie i na dobre osiadłam we Wroc, aż do BN
potrzebuje kilka wskazówek i porad choć nie najgorzej mi chyba idzie motanie.
czy 6miesięczniaka można już na plecy wrzucić?
a może w BlaBla jakieś warsztaty będą w najbliższym czasie bo mam bliżej
pozdrawiam![]()
hej
w BlaBla nie ma już warsztatów.
Tam Pani udziela prywatnych konsultacji z tego co wyczytałam na ich stronie.
Jutro spotykamy sie z dziewczynami w Ibiza Ice Cafe![]()
JAk chcesz wpadnij ...napewno coś doradzimy![]()
zapraszam na nasz dział Wrocławski
http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=121