Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: the better baby sling

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie the better baby sling

Dostalam to jakis czas temu, jak moj synek byl malutki, ale jakos nie potrafilam i nie potrafie sie do tego nosidla zabrac (nie bardzo wiem, czy to jako chusta czy jako nosidlo traktowac)

Niby jak kolkowa, ale brzegi ma wypelnione i kolka plastikowe, no i taka jakby poduszeczke, wiec nie wiem... nadaje sie to do czegos czy nie bardzo??

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MARTIN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] - zdjecie nie moje znalazlam w necie i wklejam - jak nie mozna to usune

Niby instrukcje mam, ale jakos tak nie gramotnie ona dla mnie stworzona, poza tym ja juz noworodka nie posiadam, bo moj maly klocek to 8 i pol kilo wazy

Bede wdzieczna za wszelkie uwagi i podpowiedzi

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

a to nie jest to coś, o czym z rok temu było głośno, bo dziecko w USA w tym się udusiło?

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

w zeszlym roku to ja o nosidlach jeszcze zielonego pojecia nie mialam a jak mi kuzynka powiedziala, ze mam sobie kupic to pomyslalam, ze chyba sobie zartuje, bo moj maly mial spac w lozeczku, a mama miala cwiczenia robic i doksztalcac sie
    No i jest prawie tak jak planowane doksztalcam sie w chustach, AP, EC itd. a z cwiczen - to 3 razy dziennie spacer z 8 i pol kilo w chuscie

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to jest worek na dziecko nie chusta
    ale cos sie mozedac z niej zrobic, wiem ze kiedys dziewczyny takie przerabialyna kolkowe - musisz poszukac w starszychwatkach o bebelulu, hamalu itp

DB PBC

Chusteryczka

Domyślnie

dokładnie - poszukaj wątków o bebelulu "lulu", to polski odpowiednik. są tacy, co noszą w niej z powodzeniem, ale tutaj na forum są raczej w mniejszości, wbrew pozorom dość trudno prawidłowo ułożyć w niej dziecko - i utrzymać je w tej pozycji. potem może służyć na biodro na starszaka

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

no moj to zdecydowanie starszak - 6 i pol miesiaca
    Dzieki bedze szukac!

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marlei Zobacz posta
    no moj to zdecydowanie starszak - 6 i pol miesiaca
    Dzieki bedze szukac!
    toteż piszę "potem może służyć" a nie "teraz"