Hej, od grudnia nie ma mnie w SiedlcachA mimo to są chustomamy chętne na spotkanie...
Brawo dziewczyny!
...
![]()
Hej, od grudnia nie ma mnie w SiedlcachA mimo to są chustomamy chętne na spotkanie...
Brawo dziewczyny!
...
![]()
Ostatnio edytowane przez milmila ; 23-04-2014 o 23:16 Powód: aktualizacja daty spotkania :)
Naprawdę NIKT w Siedlcach nie nosi i nie nosił... A może jest ktoś, kto... będzie nosił...
Dziewczyny... odezwijcie sięMoże jakiś wspólny spacer? Może wyprawa do 'Psotka'? Byłam dziś z ciocią... Bardzo fajne miejsce dla maluchów
![]()
Ja w Siedlcach jestem ostatnio bardzo rzadko,ale może wybiorę się z moim M. jak będzie jechał po dyplom, to może byśmy się umówiły gdzieś.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Jak miło, że się ktoś odezwał
Ja jestem chętna na spotkanie, więc jeśli któraś z Was będzie w Siedlcach - dajcie znać
Zapraszam do nas na kawę
albo spacer
![]()
Hop hop, jeśli uda się córę podrzucić dziadkom to w Siedlacach będę 9-10 kwietnia.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
HejJa jestem chętna na spotkanie chustowe, ale w tym tygodniu - w zasadzie o dowolnej porze
![]()
Dziewczyny,
czekam na propozycję terminu sobotniego na spotkanie
10 czy 17 grudnia?
Przed Świętami MUSIMY się spotkać...
A Iwona z kawiarni wybaczy nam nieobecność na poprzednim spotkaniu, jeśli się zrehabilitujemy licznym przybyciem na następne
Może jedna z nas (ona wie, o kim mówię) opowie nam (z prezentacją) o pieluchach wielorazowych? Jeśli tak to się biorę za plakatowanie Siedlec
![]()
Jeśli o mnie chodzi to o pieluchach mogę długo, ale nie wiem czy nas ten temat jeszcze interesuje... ostatnio nasze grono
chyba w większości po pieluszkowe było. Ale pokazać mogę bo one takie piękne
i kolorowe.
Ja proponuję 10.12, bo to dalej od świąt, a 17 zapewne będzie trudniej...sprzątanie, zakupy, pieczenie pierników, robienie ozdób i inne zabiegi... jak to bywa tydzień przed Świętami. Kto jest za 10.12?
Ja również dołączam się do prośby. Zawsze to łatwiej jak ktoś pokaże i skontroluje poprawność wiązania chusty...boję się żeby nie zaszkodzić swojemu 2 miesiecznemu maluchowi zlym sposobem wiazania...
Drogie mamy synek podczas wiązania chusty wpada w histerię. W żaden sposób nie mogę go uspokoić, jedynym wyjściem jest wypłatąnie go z chusty i długie tulenie... Myślałam ze chusta będzie wspaniałą alternatywą dla wózka bo młody nie chce leżeć w gondoli przez co spacery są bardzo krótkie. Do tego jest nieodkladalnym dzieckiem najlepiej sie czuje na rękach ale w chuscie siedzieć nie chce. Jakieś rady jak uspokoić malucha albo odwrócić jego uwagę podczas wiązania? Czy któraś tez miała taki problem?
W razie czego ja też mogę pomóc.
Klusek - 30.08.2011, Micha - 09.01.2014
http://naszekluski.pl/
Ja bym się bardzo chętnie spotkała i poznała inne chustujace mamy. A przy okazji zobaczylabym może jak się wiąże plecak prosty![]()
Wysłane z Tapatalka
O fajnie że mamy nowe mamy, wybaczcie spotkań ostatnio nie było bo trochę nam się nowych chuścioszków urodziło.
Zadzwonię dziś do Kangurka i ustalę kiedy są wolne terminy![]()
Witajcie bywam czasami w Siedlcachmoże kiedyś złapie się na jakieś spotkanie
![]()