trzymam kciuki, oby sie Wam udalo spotkacNo bo maly G. MUSI przeciez byc noszony - ciocia Milena by sobie nie darowala...
![]()
trzymam kciuki, oby sie Wam udalo spotkacNo bo maly G. MUSI przeciez byc noszony - ciocia Milena by sobie nie darowala...
![]()
Ja nie potrafię sobie wybaczyć, że mając ciocię Milenę tak blisko nie opanowałam sztuki wiązania nawet w podstawowym stopniu. Raz, jeden raz ćwiczyłam na misiu... (po co więcej, przecież mam czas...)
Powinnaś mnie zmuszać do nauki![]()
a dlaczego nie chcesz w Kangurku?
chcecie bez dzieci?
bo moja w cukierni zje ciastko i będzie krzyczeć ze się nudzi
to określcie sie czy idziemy bo jak nie to trzeba zwolnić termin
Dziewczyny spotkanie 7 czerwca o 10 w Kangurku aktualne.
Zapraszamy![]()
W takim razie do zobaczenia w Kangurku w sobotę o 10. Chustę oczywiście wezmę![]()
Ja dopominam się ZDJĘĆ!!! Koniecznie chcę Wasze brzuchy zobaczyćI dzieciaki też...
I bez wymówek proszę![]()
Witajcie,
Poszukuję osoby, która pomogła by nam w nauce wiązania chusty pod nieobecność Pani Mileny.
Ja również dołączam się do prośby. Zawsze to łatwiej jak ktoś pokaże i skontroluje poprawność wiązania chusty...boję się żeby nie zaszkodzić swojemu 2 miesiecznemu maluchowi zlym sposobem wiazania...
Drogie mamy synek podczas wiązania chusty wpada w histerię. W żaden sposób nie mogę go uspokoić, jedynym wyjściem jest wypłatąnie go z chusty i długie tulenie... Myślałam ze chusta będzie wspaniałą alternatywą dla wózka bo młody nie chce leżeć w gondoli przez co spacery są bardzo krótkie. Do tego jest nieodkladalnym dzieckiem najlepiej sie czuje na rękach ale w chuscie siedzieć nie chce. Jakieś rady jak uspokoić malucha albo odwrócić jego uwagę podczas wiązania? Czy któraś tez miała taki problem?
W razie czego ja też mogę pomóc.
Klusek - 30.08.2011, Micha - 09.01.2014
http://naszekluski.pl/
Ja bym się bardzo chętnie spotkała i poznała inne chustujace mamy. A przy okazji zobaczylabym może jak się wiąże plecak prosty![]()
Wysłane z Tapatalka
O fajnie że mamy nowe mamy, wybaczcie spotkań ostatnio nie było bo trochę nam się nowych chuścioszków urodziło.
Zadzwonię dziś do Kangurka i ustalę kiedy są wolne terminy![]()
Witajcie bywam czasami w Siedlcachmoże kiedyś złapie się na jakieś spotkanie
![]()