Na Allegro pojawiły się pieluszki (może były wcześniej, ale wtedy ja nie byłam w temacie) AIO BAMBAMS. Są 2 wersje:
- AIO bamusowe
- AIO z mikropolarkiem
Testował ktoś?
Na Allegro pojawiły się pieluszki (może były wcześniej, ale wtedy ja nie byłam w temacie) AIO BAMBAMS. Są 2 wersje:
- AIO bamusowe
- AIO z mikropolarkiem
Testował ktoś?
fajnie wyglądaja
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Mam te pieluszki od niedawna, dla mnie są cudowne i w świetnej cenie.
Zgadzam się wyglądają rewelacyjnie![]()
MI SIE te bez falbanek podobaja.takie podobne o it aio,fajne,moze kupie w przyszlym miesiacu i potestuje tzn Z.![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
My posiadamy takie. Najpierw kupiłam kilka, sprawdziły się rewelacyjniei dokupiłam więcej. Te z mikropolarkiem są bardzo fajne, ponieważ zasikana pieluszka nie tylko nie jest mokra, ale nawet wilgoci nie czuć. Bambusową wzięłam jedną z ciekawości, ale dla malutkiej na razie nie używam, bo od mokrego pupa jej się odparza. Bambus moim zdaniem jest dobrej jakości, bardzo miły i delikatny. Bambusowa ma ten minus, że nie wykorzysta się jej jako otulacza (do tetry np.), bo zamaka. Jeżeli patrzyłaś na allegro na aukcję z Poznania to mają oni też sklep internetowy i tam fajną promocję 10 pieluch 300 zł, ja tak kupiłam.
ale te AIO to tylko nazwe zmieniły,bo sa takie same jak z Wielorazowo,ktorych oni swoja droga juz nie sprzedaja z racji tego ze przez te falbany strasznie przeciekały
wiec jesli ktos jeszcze ich nie kupil to odradzam
byl watek nt tych pieluch
o proszę http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=42466
Sara 28.04.2012
Teraz zauważyłam swoją pomyłkę - przepraszam. Zastanowiły mnie te falbany, bo moje pieluchy takich nie mają. Pieluchy, które opisywałam też są bambams (na metce), choć na aukcji allegrowej nie są tak opisane i sprzedawane są przez ten sam sklep.
A ja próbuję znaleźć adres do producenta tych pieluch. Szperam po necie i doszukać się nie mogę.
Dziewczyny, mówicie o tych, podróbach Itti Bitti?
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
dziewczyny, a czy wkłady od tej pieluchy pasują do Itti Bitti SIO? Bo sobie pomyślałam, że może je kupić jako wkłady dodatkowe do Itti Bitti... Część wkładki można podwinąć i zwiększyć tym samym chłonność w pewnych miejscach..
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
miałam jakieś złudzenie optyczne, że jest na dwie napki
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
zastanawiam się nad kupnem tych pieluszek- może ktoś jeszcze ma i się wypowie
http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...622476345.html
OT no właśnie miałami chyba wywalę komputer przez okno- bo sobie już z tym poradzić nie mogę- paranoja jakaś
- pielucholizm
ja tam lubie takie pieluszki gdzie mozna zwiekszac chlonnosc,bo sik to ma potezny a i zmieniac co chwile juz mnie meczy
a w tych pieluchach to jak zmoczy to nic sie nie wlozy a i nic sie nie doda,tak mysle![]()
Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 30-05-2011 o 18:54
Sara 28.04.2012
a se kupiłam jedną,niebieską i wygląda bardzo fajnie,moze nie za gruba,ale nie taka cienka,ma jeden wkład wszyty a drugi chyba 80%bambus dopinany na 1 napkę
Sara 28.04.2012