http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d743b22cd.html
kiepsko wyszłam.....ale wiem jedno amitola to chusta dla mnie niesprzedawalna![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d743b22cd.html
kiepsko wyszłam.....ale wiem jedno amitola to chusta dla mnie niesprzedawalna![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
a to nasza amitolka na wakacjach
![]()
Marysia - 5 czerwiec 2011Moje największe szczęście.
i moja do mnie dzisiaj przyjechała, cudna jest![]()
K. 2010 i A. 2012
Cudnie wyglądacieJa też swoje fotki muszę dodać. Bardzo lubię swoją Amitolę, to był świetny wybór. Na zimę i jesień jest super!!
jest fantastyczna ja na nią zachorowałam miłością mojego życiamoże któraś z Was miałaby do sprzedania amitolkę?
Ostatnio edytowane przez Madzia_180 ; 29-12-2013 o 22:03 Powód: dopisanie tekstu
a jak z girasolkami w lecie? Możecie coś dodać? Wiem, że wącik rozpoczęty już dawno temu, ale mam cichą nadzieję, że coś się uruchomi zwłaszcza w kwestii amitolek![]()
Madzia, luz nosiłam w lecie w róznych Girasolach z najrózniejszych lat (staruszku Owocowym Koktajlu jeszcze diagonalnym; w Sambie i w nowości Rainbow Dreammer for the Summer, oraz w kółkowej też Owocowym Koktajlu, ale już tkanej skosnokrzyżowo) i wszytskie świetnie mi służyły.
Jednak, podobnie, jak Magenta- nie patrze specjalnie na skład, bardziej na to na co mam ochotę dziś z kolorów![]()
Dziękuję Kochane za infoja niestety nie zdecydowałam się na chustę z pierwszym Synkiem i bardzo tego żałowałam. Teraz (przy drugim Synku - termin mam na kwiecień) zdecydowałam się wyszukać jakieś fajnej chusty i koleżanka podpowiedziała mi, że girasolki są fantastyczne. No i czekam na odpowiedź ze sklepu, czy chociaż będzie Rainbow gold (kolorki równie ciepłe), bo niestety z dostępnością mojej amitolki jest mega ciężko
![]()
a ja cały czas mam dylemat. Chciałabym kupić girasolkę, ale ta która mi się podoba póki co niedostępna. Zresztą, jak patrzę nawet na inne, to zaczynam dostawać oczoplonsu i każdą bym chciała mieć w swoich rączkach![]()
jestem, i dostaję małego świrka, przeglądam też cały czas wątek sprzedażowy, ale póki co nic mi nie wpadło w oko. Hmmm.... troszku muszę uzbroić się w cierpliwość. Chociaż patrzę na inne girasolki to cały czas wracam do amitolki i zaczyna rzucać okiem coraz częściej na kakaowca![]()
Pojawi się i wymarzona AmitolkaKakaowiec, też niczego sobie.
Liczę na to bardzo, bardzo mocno i wciąż wzdycham![]()
Ostatnio edytowane przez Madzia_180 ; 03-01-2014 o 10:47
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014