Ellaroo tak jak napisała Magda i ja chyba tez wcześniej raczej za cienkie.
zresztą Linda wymienilam chusty dobre na MT. Mi Hoppki i stare nati bardzo pasują.
Nata - no dojrzewam powoli. Może wieczorem cos podzialam - zdam relację![]()
Ellaroo tak jak napisała Magda i ja chyba tez wcześniej raczej za cienkie.
zresztą Linda wymienilam chusty dobre na MT. Mi Hoppki i stare nati bardzo pasują.
Nata - no dojrzewam powoli. Może wieczorem cos podzialam - zdam relację![]()
Myrra, to może przed jakiegoś drinasaalbo cuś sobie zafunduj
![]()
Czekam na fotostory....
to chyba do myrry powinno bycZamieszczone przez nata76
ja tylko tak dla siebie tworze, bo akurat mam chuste do odratowania, a ktorej mi zal wyrzucic
Caly czas sie zastanawiam nad oddzieleniem czesci tworczej tego watku do "Radosnej Tworczosci", bo troche off-topica zrobilamTak wiec moje dywagacje dotyczace szycia kontynuuje tutaj: http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=7106
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
To ja pociągnę jeszcze TEN wątek
Znalazlam w necie chusto MT, w których pas biodrowy byl uszyty tak jak pasy naramienne - tzn. nie wypelniany, szeroki.
Myslicie, ze to moze byc wygodne?
A mnie sie wydawało,ze właśnie tak jest w chusto-MT. Oba pasy są szerokie.
No właśnie dziewczyny róznie szyją - sa tez pasy jak w typowym MT - czyli węższy, ale wypelniany.
No i nie wiem teraz, który wybrać![]()
mi sie wydaje, ze taki typowy chustoMT nie powinien miec wypelnienNo ale tak naprawde to wszystko zalezy od Ciebie myrra
U mnie wszywane pasy z wypelnieniem podyktowane byly niestety ograniczona iloscia materialu, a do zawiazania na biodrze i tak wyszly krociutkie - ale zawiazac sie da
![]()
Myrra, i jak?POciachałaś????
Nata - relacja będzie po wekendzie. Wyjeżdżam dziś i zabieram nati ze sobą, bedziemy się ciąćPasy chyba zrobie bez wypelnień, rozkładane. Jak chusto-Mt to chusto-MT
![]()
Jak chusto-Mt to chusto-MT[/quote]
I niech sie tak stanie![]()
No to owocnego weekendu. Czekam i myślę o Tobie, życzę lekkiej ręki, ostrych nozyczek, współpracującej chusty, natchnienia i...wszystkiego ,co potrzebne do stworzenia idealnego chusto-MT![]()
Nata - pierwsze fotki w wątku na Radosnej Twórczości już są![]()
och! juz biegne ogladac!
To i ja juz lecę!!!!!!![]()
A tu nasz MT z hoppediz LILLE:![]()
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
super zdjatka, - tylko wszystkie zdjecia chusto-MT sa juz na dzieciach, a macie moze jakies zdjecia rozlozonych na plasko, zeby zobaczyc jak te dolne pasy wygladaja?
Ło rany jakie piękne te mejtaje![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
tylko takie mam
ech piękneZamieszczone przez magda1980
![]()
powzdycham sobie a co!?