właśnie oglądam, jak pięknie![]()
właśnie oglądam, jak pięknie![]()
też widzęmiałam wątek założyć a tu już jest (3-stronicowy hehe )
![]()
widziałam i na początku nie dowierzałam (mamy malutki tv i myślałam, że mnie oczy mylą), więc wyszłam zza kuchennego blatu, by się przyjrzeć z bliska. cud! widzę chustę w polskim serialu! miłe![]()
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał
Przez ten wątek po raz pierwszy obejrzałam odcinek tego serialu.
tylko dlaczego serialowa chustomama przez cały czas podtrzymuje ręką głowę dziecka?![]()
oglądałam już wcześniej tą scenędzisiaj razem ze znajomymi oglądaliśmy w tv tuż po małych warsztatach z noszenia
![]()
super, że pokazali w tym serialu![]()
No jakość wiązania średnia, możnaby poprawić to i owo ale nie czepiajmy się szczegółówi tak fajnie że chusty pojawiły się w jakimś serialu. Swego czasu myślałam co by skrobnąć parę słów do producentów seriali, bo co chwila w którymś rodzi się dziecko, więc mogliby pójść za postępem i trochę przy okazji poedukować społeczeństwo. Chustę producent pewnie by udostępnił, w końcu to dla niego mega reklama.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
dokładnie to samo pomyślałam - mogli się przyłożyć bardziej do wiązaniaale i tak chwała za to że pokazali chustę, może zaowocuje to zwiększoną liczbą chustonoszących (pamiętam jak Magda M. chodziła na pilates, na moich grupach był taki tłum, że się drzwi nie domykały
)
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
To telewizja tworzy trendy (a jeszcze lepiej jak mądre przy okazji) a TVN chyba zwłaszcza.
Zobaczycie zaraz tłumy na forum zwalą![]()
Super! Podziękowania dla producentów
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
kocham miłością wielką - bardzo mój typ humoru, aczkolwiek wolałam te lżejsze wątki...
aboslutnie ulubiony tekst z pierwszego odcinka, który na stałe wszedł do rodzinnego słownika:
Krzysztof do Adama, wręczającego mu bułgarskie wino"bułgarskie wina - bardzo niedoceniane..."
i jak Krzysztof czytał synkowi teksty ekonomiczne![]()
Trochę OT: miał Adamczyk nosić w Przepisie na życie i co? Przegapiłam odcinek?
Prze-uwielbiam!
Jak miałam maratony karmieniowe z Ninką, to oglądałam całe serie.. ach gdzie te czasy, że dziecko zasypiało przy grającym laptopie?![]()
Nina 01.04.2011, Gucio 04.02.2013 & Leon 13.12.2015
Naturalna Szkoła Rodzenia Familion i Centrum Wspierania i Rozwoju Rodziny Familion - www.centrumfamilion.pl