Brawo!
A czy myślicie, że dzięki temu chusty staną się bardziej popularne? Bo w którymś wątku wcześniej były takie głosy, że gdyby np. Cichopek w M jak miłość... Ten serial mniej popularny, ale może jednak? Ale jedna jaskółka wiosny nie czyni
Brawo!
A czy myślicie, że dzięki temu chusty staną się bardziej popularne? Bo w którymś wątku wcześniej były takie głosy, że gdyby np. Cichopek w M jak miłość... Ten serial mniej popularny, ale może jednak? Ale jedna jaskółka wiosny nie czyni
Super! Myślę, że zawsze to kilka osób się zastanowi.
Barrrdzzoo lubię ten serial.
a jak cudnie bobas usypiał w jednej sceniesuper!
Zoś 2009i... Ktoś 2014
Super. Ja też uwielbiam ten serial. Gratulacje dla producentów serialu![]()
no super!!!! chusta gorabede ogladac!
a ja z takimi mieszanymi uczuciami ogladalam pierwsza serie. bo z jednej strony serial zabawny, ladni ludzie, ciekawe aranzacje wnetrz, ale z drugiej nie podobal mi sie sposob, w jaki sonia (iza?) i jej maz zajmowali sie synkiem. jakos go tak olewali, przekazywali sobie z rak do rak jak rozgrzany wegiel... smutno mi bylo, jak na to patrzylam. a moze jestem przewrazliwiona.
serial uwielbiam choc bardzo nie podobal mi sie watek z aborcja i przejscie nad tym do porzadku dziennego na szczescie teraz pojawiaja sie skutki tego choc i tak wszyscy mowia ze to nie jej wina
ale ogolnie jest to bardzo dobry seriali nie moglam sie doczekac drugiej seri
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Superowo! Ja też bardzo lubię ten serial, więc chusta w odcinku to kolejny dla niego plus![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
fajnie, że dzięki jakiejś osobie chusta wiązana pojawi się w serialu
a jeszcze przeszło 2 lata temu, starsze panie na przystanku kazały mi "uwolnić dziecko z tego obrusu"...
..
ja tylko dodam, że się cieszę![]()
Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
Doradca Noszenia ClauWi® - www.matami.pl
http://kulinarneperwersje.blogspot.com
W Poznaniu też nosimy
przez Was (znaczy dzięki Wam) obejrzalam sobie wlaśnie ostatni odcinek, bo przeoczyłam we wtorek...
K. 2009M. 2012
Ciekawe kto wpadł na taki pomysł - mam nadzieję, że to nie był product placement, tylko dzieło jakieś chustoświrki
Cieszę się, że to nie była chusta np. Bebelulu czy Hopek, bo wtedy łatwiej byłoby o podejrzenia, że to słynne "lobby chustowe" maczało w tym palce siejąc swoją propagandę![]()
W napisach końcowych żadnych podziękowań związanych z chustami nie było, więc też spoko.
zauważyłyście, że i Reni ma być (w kolejnym odcinku osławionego eko-cyklu) zamotana w Ulce i ta tu też?
oraz to rzeczywiście chyba będzie wreszcie jakiś "kop" chustowy - dziś dość sceptycznie nastawiona do chust osoba zaczęła być baaaardzo zainteresowana - że to wiązanie w "UU" takie inne niż nasze, że
ta nasza dzisiejsza chusta to świetna
magiczny wpływ TVNu tu widzę![]()
Fantastyczne uczucie wiedzieć w tak popularnym serialu zachustowane dzieciątko. Szcun dla TVN
na pewno to zwiększy popularność chust i więcej mam przekona się do noszenia dzieci
.