w babyfancie w Lublinie na stoiskach z pieluchami wielorazowymi są paczki pieluch bambino mio (niestety nie pamiętam który to babyfant).,rozmiar 7-16 (to po prostu większy prostokąt) kosztuje ok.50zł (jest ich 6 w paczce). mniejszy rozmiar to 8 w paczce, myślę,że ten mniejszy rozmiar też będzie dłużej niż do 7 kilo używany. ja mam 7-16 i na 7 kilową dziewczynę po złożeniu pielucha między nogami była za szeroka.Zamieszczone przez konrad white
te pieluchy są bawełniane tylko mają więcej wartsw wszystych materiału-dłużej schną niż tetra czy frota, ale jak będzie okres grzewczy to powieszone przy kaloryferze dość szybko wyschną.
Jelpa nie stosujcie ponownie, bo szarzeją po nim ubrania, spróbujcie po prostu z jakimś tańszym Dzidziusiem, czy droższą Lovelą (ja mam Dzidziusia i jest w porządku, choć używam go tylko jak mi ekologicznych płynów do prania zabraknie).
do zmiękczania lepiej używać po prostu żelazka,był świeży temat, zaraz go wkleję.
nie ma za co![]()
acha, na all. nie warto kupować bambino mio bo jest droższy (pomijam koszty przesyłek) niż w babyfancie, co było dla mnie wielkim zaskoczeniem.