Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 120 z 238

Wątek: chusty są przereklamowane....

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jeżeli do maja dokonasz zakupu to ok, ale gdyby nie, to mogę ( przy okazji Twoich odwiedzin w Wawie) Ci pokazać manducę i sobie ją przetestujesz

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

gdyby nie wyprawa krzyżowa na mojego bloga, to też bym nie widziała różnicy między wisiadłem a nosidłem. nie spodziewałam się, że znajdę potrzebne dane na forum o chustach... na ceneo.pl nie ma ani manduki ani bondolino, a na allegro jest cała masa nie wiadomo czego i nie znając konkretnej nazwy można tylko bardziej zgłupieć. a dla niewprawnego oka nie widac różnicy w ułożeniu nózek w infancie i mandurze. do zdjęcia to można i przy infancie dać prawidłowo ułożone nóżki.

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Gema ja nie jestem doradca, ekspertem, wiec przepraszam, ale nie bede Ci nic pisac, poza tym, ze zycze Tobie, Twojemu M i przede wszystkim MIśkowi, by noszenie stalo sie przyjemnoscia
    powodzenia!!!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

no proszę, kilka dni zaniedbałam wątek, a tu takie życiowe historie
    Gemma, szukaj, czytaj, spotykaj się z dziewczynami.
    Stada mądrych, doświadczonych i życzliwych kobiet tu grasują

Guest
    Guest

Domyślnie

hehe już spokojnie spać nie będziesz i zaglądac do nas będziesz
    witamy

Chustoholiczka

Domyślnie

polecam stronę z listą sklepów w sieci, gdzie można kupic i chusty i MT i nosidła
    http://chusty.biz.pl/

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Może synus tak ulewa w chuście bo czuje twoje nerwy? Dzieciaczki są bardzo wrażliwe na emocje rodziców, on może przejmowac twój nastrój i napięcie stad to ulewanie w chuście...
    A propo's zgniatania jajek w wisiadłach...to nie takie smieszne...zapytaj męża, jakby piał gdyby ktoś mu jajka w imadle zgniatał...
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martajotka Zobacz posta
    No własnie moim zdaniem te dobre nosidłą nie są dostępne. Mówię tu o przeciętnej matce czy ojcu. Wchodza do tych sklepów dla dzieci, w realu lub internetowych i tam ze wszytskich stron otaczją ich nosidła- wisidła.
    ...
    We Wrocławskim Askocie są 2 manekiny jeden z wisiadłem baby bjorn, a drugi z limitowanym kolorowym ono. Można sobie porównać.

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gavagai Zobacz posta
    polecam stronę z listą sklepów w sieci, gdzie można kupic i chusty i MT i nosidła
    http://chusty.biz.pl/
    ooo... tego mi brakowało! jak wybierałam tego infanta to się kierowałam ceneo.pl a tam to nie za wiele dobrych rzeczy się okazuje jest z tej dziedziny...

Chustomanka Awatar Anntenka
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

gema
    prosze
    nie uzywaj wisiadla celowo jesli juz wiesz czym to pachnie
    popros meza niech ci powie czy fajnie by bylo gdyby mu ktos slipki z bioder naciagnal do uszu i probowal go w tym powiesic na hakach od hustawki
    mmmmmmm cudowne uczucie w kroku
    brrr
    szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
    TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy

Najgorzej jak się coś komuś wydaje

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

nadejszła wiekopomna chwila! przestałam używać wisiadła. dziś do sklepu wzięliśmy małego w nosidełku samochodowym, bo na chwilkę tylko wózka nie chcieliśmy taszczyć, a jechaliśmy samochodem. zauważyłam, że w nosidłach miękkich (jak już fachowo je nazywam hehe) i chustach maluszki nie mają problemu z zaśnięciem, a jak misiek zasnął w tym wisiadełku, to przy każdym moim ruchu się kiwał na boki i wybudzał! :/

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gema Zobacz posta
    nadejszła wiekopomna chwila! przestałam używać wisiadła. dziś do sklepu wzięliśmy małego w nosidełku samochodowym, bo na chwilkę tylko wózka nie chcieliśmy taszczyć, a jechaliśmy samochodem. zauważyłam, że w nosidłach miękkich (jak już fachowo je nazywam hehe) i chustach maluszki nie mają problemu z zaśnięciem, a jak misiek zasnął w tym wisiadełku, to przy każdym moim ruchu się kiwał na boki i wybudzał! :/
    powoli się nawraca brawo dla tej Pani
    K. 2009M. 2012

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

No widzisz, nie myliłam się...
    Czasem nawet chciałabym sie pomylić - wieszzawsze to cos nowego...A tak? Monotonie....

Gema - juz tak na poważnie

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Brawo! Gema, jesteś chustomamą!!! Jak się cieszę!
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chusteryczka Awatar Ridibunda
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

a tak wg Was, to lepiej mandukę czy bondolino?
    Tu jeszcze pytanie o twoją posturę. Jak jesteś mała i nie szeroka w barach to bierz od razu Mancucę. Mnie było w niej wygodniej (a najwygodniej było w 7panel http://www.girasol.pl/chusty.php ). Żadnego z nich nie miałam tylko testowałam.

Na co dzień noszę 2 latka (12kg) w MeiTai (MT) które z mężem szyliśmy (http://jogger.marmez.net/kategoria/chustonoszenie/) lub podaegi z chusty które mieści się w damskiej torebce.
    ] .. ...o o
    . .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
    ... /\( , , )/\
    ^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.

Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012

e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb

wymianka eko

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

jestem niewysoka i drobna... rozmiar w ramionach to 38, a wzrost 157 cm... może dlatego ta chusta mnie przerastała (dosłownie)
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

i przy tych wymiarach masz chustę długości standardowej zapewne, ze 4,6 m? Wyrazy najszczerszego współczucia. Moja pierwsza miała 5,2 m, a jestem tego wzrostu co Ty, tylko o rozmiar w dół... Mistrzostwa świata w pacyfikowaniu ogonów miałam, krótko mówiąc. Potem zmądrzałam i sprawiłam sobie taką, co miała 4,10 m od czubka do czubka, czyli licząc "po chustowemu" to około 3,80m. I dopiero wtedy poczułam wygodę wiązania

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

NATI Standard (470 cm) z tego co wiem, ale jutro jeszcze sprawdzę z ciekawości
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

NATI Standard (470 cm) z tego co wiem, ale jutro jeszcze sprawdzę z ciekawości
    No, Natalia zawsze materialu od serca daje wiec zapewne miala wiecej w rzeczywistosci. I mogla miec srodek zwichrowany I mogly to byc powody Twoich niepowodzen. Dlugosc chusty naprawde na gigantyczne znaczenie.
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Uprawnienia umieszczania postów